Moderator: Estraven
TyMa pisze:Lidka, dziękuję za zmianę tytułu wątku, Villemo za zdjęcia i sugestie, Mirko za rady skuteczne. Mokkunia, a dzięki komu ja mam miniaturkę Cardiamidka, czyli rudego inaczej?! Twój kot mnie urzekł i przekonał, że umiem pokochać te inne kolory. Ludzie, ja chodzić nie mogę, bo coś mi poluje na skarpety. Poruszam się z wdziekiem, suwając nogami. Alergia w formie czerwonych kresek przeszła mi na nogiCzy takim maluszkom przycina się pazurki?
Matahari pisze:TyMa pisze:Lidka, dziękuję za zmianę tytułu wątku, Villemo za zdjęcia i sugestie, Mirko za rady skuteczne. Mokkunia, a dzięki komu ja mam miniaturkę Cardiamidka, czyli rudego inaczej?! Twój kot mnie urzekł i przekonał, że umiem pokochać te inne kolory. Ludzie, ja chodzić nie mogę, bo coś mi poluje na skarpety. Poruszam się z wdziekiem, suwając nogami. Alergia w formie czerwonych kresek przeszła mi na nogiCzy takim maluszkom przycina się pazurki?
przycina się... przycina...
villemo5 pisze:O kurcze... TyMa czy Ty mi nie odcinasz pępowiny od maluszków?? Daj znać co u Was...
mokkunia pisze:Topik zrobił 3 luźniejsze kupki i chyba ma coś z pęcherzem. Częściej siusia i jak leżał to posłanko było mokre. Byli u weta, dostał antybiotyk w zastrzyku. Mama mówi, że ten antybiotyk nazywa się coś jak Albinos![]()
będzie łapać mocz, więc chociaż paskiem zbadają
Taurus będzie jadł intestinalka, żeby kupki się unormowały
Taurusowi łzawi prawe oczko, znów dostaje gentę.
Topik waży 900gr (był ważony u weta)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 42 gości