MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Można spróbować. Krótkie wpisy, za to często - i stron przybywa![]()
![]()
Tak, właśnie tak to działało
Zacny pomysł! Nie wiedziałam
Że tak było, całkiem fajnie
Mnie to też zmobilizuje
Do pisania nadzwyczajnie!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Można spróbować. Krótkie wpisy, za to często - i stron przybywa![]()
![]()
Tak, właśnie tak to działało
jolabuk5 pisze:A ja cały czas podsuwam pomysł, żeby na wątku odzywał się Felis - prozą. Bo z drugiej strony nasza Forumowa Poetka lubi składać rymy i może jej tego brakować, kiedy wątek się skończy. A podzielenie się wpisami z Felisiem odciążyłoby od obligatoryjnego rymowania i byłoby sprawiedliwe, w końcu gdzie kot ma się wypowiedzieć, jak nie na miau?
Felisiu, upomnij się o swoje i podbuntuj dziewczyny. Dlaczego Duża nie dopuszcza Was do kompa? Albo wymaga wpisów wierszem?![]()
![]()
Sabcia
MB&Ofelia pisze:https://demotywatory.pl/5163221/Kiedy-nie-masz-czasu-myziac-kota
Nul pisze:jolabuk5 pisze:A ja cały czas podsuwam pomysł, żeby na wątku odzywał się Felis - prozą. Bo z drugiej strony nasza Forumowa Poetka lubi składać rymy i może jej tego brakować, kiedy wątek się skończy. A podzielenie się wpisami z Felisiem odciążyłoby od obligatoryjnego rymowania i byłoby sprawiedliwe, w końcu gdzie kot ma się wypowiedzieć, jak nie na miau?
Felisiu, upomnij się o swoje i podbuntuj dziewczyny. Dlaczego Duża nie dopuszcza Was do kompa? Albo wymaga wpisów wierszem?![]()
![]()
Sabcia
Duża kiedyś dopuszczała
Potem kompa nam schowała
I dlatego, droga Sabciu
Mieć nie mogę myszki w łapciu!
Widzisz, ja już też rymuję
Bo ta Duża wierszem gada
Czasem skrobnę tutaj cosik
Będziesz wtedy Sabciu rada!
MaryLux pisze:Nul pisze:jolabuk5 pisze:A ja cały czas podsuwam pomysł, żeby na wątku odzywał się Felis - prozą. Bo z drugiej strony nasza Forumowa Poetka lubi składać rymy i może jej tego brakować, kiedy wątek się skończy. A podzielenie się wpisami z Felisiem odciążyłoby od obligatoryjnego rymowania i byłoby sprawiedliwe, w końcu gdzie kot ma się wypowiedzieć, jak nie na miau?
![]()
Sabcia
Duża kiedyś dopuszczała
Potem kompa nam schowała
I dlatego, droga Sabciu
Bo ta Duża wierszem gada
Pisanie wierszy to choroba zakaźna![]()
![]()
Nul pisze:MB&Ofelia pisze:https://demotywatory.pl/5163221/Kiedy-nie-masz-czasu-myziac-kota
Aaaa! Jakie cudo!
Może miziać kota długo!
![]()
mir.ka pisze:Nul pisze:MB&Ofelia pisze:https://demotywatory.pl/5163221/Kiedy-nie-masz-czasu-myziac-kota
Aaaa! Jakie cudo!
Może miziać kota długo!
![]()
ale co to za mizianie
MB&Ofelia pisze:A mi już czasami ręce odpadają od mizianiaMiziam, miziam, miziam, mru mru, miziam, miziam... a Ofelia dalej mi siedzi na kolanach i nie daje zejść z wuceta! Na takie okazje miziacz automatyczny by się przydał
Nul pisze:MB&Ofelia pisze:A mi już czasami ręce odpadają od mizianiaMiziam, miziam, miziam, mru mru, miziam, miziam... a Ofelia dalej mi siedzi na kolanach i nie daje zejść z wuceta! Na takie okazje miziacz automatyczny by się przydał
Bo wiadomo nie od dzisiaj
Że tak zwany punkt widzenia
To zależy jak najbardziej
Cóż, od punktu „posiedzenia”
Nul pisze:MaryLux pisze:Nul pisze:jolabuk5 pisze:A ja cały czas podsuwam pomysł, żeby na wątku odzywał się Felis - prozą. Bo z drugiej strony nasza Forumowa Poetka lubi składać rymy i może jej tego brakować, kiedy wątek się skończy. A podzielenie się wpisami z Felisiem odciążyłoby od obligatoryjnego rymowania i byłoby sprawiedliwe, w końcu gdzie kot ma się wypowiedzieć, jak nie na miau?
![]()
Sabcia
Duża kiedyś dopuszczała
Potem kompa nam schowała
I dlatego, droga Sabciu
Bo ta Duża wierszem gada
Pisanie wierszy to choroba zakaźna![]()
![]()
Feliś wprawdzie jest szczepiony
Ale widać w tych szczepionkach
Nie ma nic przeciwko wierszom
Więc rymują niebożątka
MaryLux pisze:A może wierszowana (lub prozatorska) opowieść o Kocie w Butach z Lotną Brygadą Kociaków W Bamboszkach?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954, januszek, pibon i 23 gości