Książniczka Ofelja
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:Pyta teściowa zięcia: – Powiedz szczerze, ja tak naprawdę jestem ładna? – Zaraz sprawdzę, tylko niech mama najpierw zdejmie tę maskę gazową….
Co to jest ropucha i 12 żabek? – Teściowa wieszająca firanki...
Leży tesciowa na łożu śmierci, stan agonalny, oczy w słup itd. Przy łóżku siedzi równie skupiony zięć i wpatruje się w teściową. Nagle do pokoju wpada mucha i zaczyna latać z kąta w kąt, a teściowa oczami za muchą wodzi – mucha w lewo, ona oczami w lewo, mucha w prawo, ona oczami w prawo i tak cały czas. Nagle mocno poirytowany tą sytuacją zięć krzyczy: – Się mamusia nie rozprasza!
Dla Ciebie - wszystko![]()
Drops.
Marmolada18 pisze:Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2020!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I suchar: Stoi teściowa z miotłą w bramie. Przechodzi zięć.
- A mamusia to zamiata, czy odlatuje?
MB&Ofelia pisze:Lusia. Nie przyleciałaś to Duża zabrała miąsko, wsadziła do słoiczka i do zamroziarku! Do rana byłyśmy głodmne! Ja to się ledwo na łapciach słoniałam, a Ciorna prawieże się popłakałaDopiero rano dostałyśmy śniodanko. I ta @ powiedziała, że nie będzie marnować dobrego miąśka bo my nie mamy apetyta
Następną razą bierz Koląba i nie wię kogo jeszcze i przylatujcie, bo nas Duża zagłoduje!
![]()
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. Nie przyleciałaś to Duża zabrała miąsko, wsadziła do słoiczka i do zamroziarku! Do rana byłyśmy głodmne! Ja to się ledwo na łapciach słoniałam, a Ciorna prawieże się popłakałaDopiero rano dostałyśmy śniodanko. I ta @ powiedziała, że nie będzie marnować dobrego miąśka bo my nie mamy apetyta
Następną razą bierz Koląba i nie wię kogo jeszcze i przylatujcie, bo nas Duża zagłoduje!
![]()
Książniczka Ofelja
To wezmę jeszcze Dropsa, przylecimy całą rodzinką
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. Nie przyleciałaś to Duża zabrała miąsko, wsadziła do słoiczka i do zamroziarku! Do rana byłyśmy głodmne! Ja to się ledwo na łapciach słoniałam, a Ciorna prawieże się popłakałaDopiero rano dostałyśmy śniodanko. I ta @ powiedziała, że nie będzie marnować dobrego miąśka bo my nie mamy apetyta
![]()
Książniczka Ofelja
Lusiu, a mama zostaje, czy leci z nami?
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. Nie przyleciałaś to Duża zabrała miąsko, wsadziła do słoiczka i do zamroziarku! Do rana byłyśmy głodmne! Ja to się ledwo na łapciach słoniałam, a Ciorna prawieże się popłakałaDopiero rano dostałyśmy śniodanko. I ta @ powiedziała, że nie będzie marnować dobrego miąśka bo my nie mamy apetyta
![]()
Książniczka Ofelja
Niech zostanie i sprzątnie mieszkanie!
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. Nie przyleciałaś to Duża zabrała miąsko, wsadziła do słoiczka i do zamroziarku! Do rana byłyśmy głodmne! Ja to się ledwo na łapciach słoniałam, a Ciorna prawieże się popłakałaDopiero rano dostałyśmy śniodanko. I ta @ powiedziała, że nie będzie marnować dobrego miąśka bo my nie mamy apetyta
![]()
Książniczka Ofelja
Niech zostanie i sprzątnie mieszkanie!
Lusiu![]()
![]()
Koffam Cię
![]()
![]()
![]()
Drops.
MB&Ofelia pisze:Lusia. Miauknij twojej Dużej że telefoniła jak moja Duża próbowała się przywlec ze sklepa obładowana jak bawolnica. Nie wię doprawdy czym obładowana, bo obniuchałam wszystko co przyniesła i tam nie było nic dla nas kotków! Późmniej Mała Ciorna jej leżała leczmniczo na dolmnej łapce co Dużą poboliwa, późmniej Duża zmieniła pościelkę na nową pachniącą i wsadziła pranko do pralku i dopieroco siadła na dupince. A my amciałyśmy obiadek, ja jeszcze deserek, i tuptamy na drzemkę.
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Lusia. Miaukałaś blisko ale nie serek ino pastasmakowna z takowej małej tubki. Dzisiaj multiwitaminkowa. Mniam!
Duża się zdrzemła z nami kotkami po obiadku, a teraz amcia kolazyjku, a ja dostałam troszku tacki mniamorka, też mniam!
Książniczka Ofelja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 427 gości