Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ser_Kociątko pisze:Obiecane nowe fotki!
ser_Kociątko pisze:
ser_Kociątko pisze:
Czekamy na pociąg w Ozorkowie
Ciekawa byłam kim jesteś:)! A tu proszę, niespodzianka! Masz taką wiedzę i tak mądrze piszesz,że wyobrażałam sobie Ciebie jako panią po 50-tce,a tu moja rówieśniczka chyba?ser_Kociątko pisze:Pozycja na prostokąt
Mnie również to zdjęcie się podoba:). Jak to możliwe,że jeden kot ma tylko kończyny, bez głowy?
ser_Kociątko pisze:W końcu latem, też może być zimno![]()
![]()
![]()
aleksandra&maj pisze:ser_Kociątko, Ty dobra kobieto!
Ile bied u siebie rezydujesz? Czy może wszystkie Twoje:)?
aleksandra&maj pisze:ser_Kociątko pisze:Obiecane nowe fotki!
Piękno zielone oko. Piękny odcień zielonego,żywy,pełny wyraz. Urzekło mnie. Jak się ten kot nazywa? Czemu mam wrażenie,że to jest ona;)?
aleksandra&maj pisze:ser_Kociątko pisze:
I piesek:)! Jak ja lubię międzygatunkowy zwierzyniec:)! Czy Twój pies ser_Kociątko czy tymczas? Masz sporo kotów, więc zgaduję,że część to tymczasy.
Jeśli wszystkie Twoje to jestem pod dużym,nawet ogromnym wrażeniem jak dajesz radę. I czuję się ujęta tym co napisałaś,że starasz się jak możesz,żeby wynagrodzić im doznane wcześniej krzywdy. To jest dla mnie takie ujmujące ponieważ koty oczywiście nie będą wiedziały,że im wynagradzasz. To czyni Twoją pomoc prawdziwie bezinteresowną. Piękne !
aleksandra&maj pisze:ser_Kociątko pisze:
Czekamy na pociąg w Ozorkowie![]()
Ciekawa byłam kim jesteś:)! A tu proszę, niespodzianka! Masz taką wiedzę i tak mądrze piszesz,że wyobrażałam sobie Ciebie jako panią po 50-tce,a tu moja rówieśniczka chyba?
aleksandra&maj pisze:ser_Kociątko pisze:Pozycja na prostokąt
Mnie również to zdjęcie się podoba:). Jak to możliwe,że jeden kot ma tylko kończyny, bez głowy?
aleksandra&maj pisze:ser_Kociątko pisze:W końcu latem, też może być zimno![]()
![]()
![]()
Słodkie:)!
ser_Kociątko pisze:Właśnie przyszła paczka z zooplusa, żwirek jest cały rozsypany... a zooplus zaforeował mi 5% rabatu na następne zamówienie... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ser_Kociątko pisze:
ser_Kociątko pisze:Właśnie przyszła paczka z zooplusa, żwirek jest cały rozsypany... a zooplus zaforeował mi 5% rabatu na następne zamówienie... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1075 gości