koniec

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 14, 2018 12:59 Re: Wrócliśmy, czekamy na paczki, nowe fotki :) CZ.2

Będą dzisiaj pod wieczór :)
ser_Kociątko

Post » Pon maja 14, 2018 16:57 Re: Wrócliśmy, czekamy na paczki, nowe fotki :) CZ.2

Też patrzę na zdjęcie i się zastanawiałam co jest czym i o co tu chodzi.
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pon maja 14, 2018 20:28 Re: Wrócliśmy, czekamy na paczki, nowe fotki :) CZ.2

Obiecane nowe fotki! :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Serduszko weszlo w ząbek, i tak się porobiło z futerkiem :oops: :oops:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ser_Kociątko

Post » Pon maja 14, 2018 20:37 Re: Wrócliśmy, czekamy na paczki, nowe fotki :) CZ.2

Słodziaki
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pon maja 14, 2018 20:47 Re: Wrócliśmy, czekamy na paczki, nowe fotki :) CZ.2

Piekne <3
Koty masz niesamowite. Widac ze bardzo zadbane :ok:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pon maja 14, 2018 20:49 Re: Wrócliśmy, czekamy na paczki, nowe fotki :) CZ.2

Dziękuję, staram się jak mogę :)
Chciałabym im nieba przychylić, żeby zrekompensować wszystkie dawne krzywdy :)
ser_Kociątko

Post » Wto maja 15, 2018 0:03 Re: Wrócliśmy, czekamy na paczki, nowe fotki :) CZ.2

ser_Kociątko, Ty dobra kobieto!
Ile bied u siebie rezydujesz? Czy może wszystkie Twoje:)?

ser_Kociątko pisze:Obiecane nowe fotki! :)

Obrazek

Piękno zielone oko. Piękny odcień zielonego,żywy,pełny wyraz. Urzekło mnie :1luvu: . Jak się ten kot nazywa? Czemu mam wrażenie,że to jest ona;)?

ser_Kociątko pisze:Obrazek

I piesek:)! Jak ja lubię międzygatunkowy zwierzyniec:)! Czy Twój pies ser_Kociątko czy tymczas? Masz sporo kotów, więc zgaduję,że część to tymczasy.
Jeśli wszystkie Twoje to jestem pod dużym,nawet ogromnym wrażeniem jak dajesz radę. I czuję się ujęta tym co napisałaś,że starasz się jak możesz,żeby wynagrodzić im doznane wcześniej krzywdy. To jest dla mnie takie ujmujące ponieważ koty oczywiście nie będą wiedziały,że im wynagradzasz. To czyni Twoją pomoc prawdziwie bezinteresowną :1luvu: . Piękne !
aleksandra&maj

Post » Wto maja 15, 2018 0:12 Re: Wrócliśmy, czekamy na paczki, nowe fotki :) CZ.2

ser_Kociątko pisze:
Czekamy na pociąg w Ozorkowie
Obrazek

Ciekawa byłam kim jesteś:)! A tu proszę, niespodzianka! Masz taką wiedzę i tak mądrze piszesz,że wyobrażałam sobie Ciebie jako panią po 50-tce,a tu moja rówieśniczka chyba?

ser_Kociątko pisze:Pozycja na prostokąt
Obrazek

Mnie również to zdjęcie się podoba:). Jak to możliwe,że jeden kot ma tylko kończyny, bez głowy :D ?

ser_Kociątko pisze:W końcu latem, też może być zimno :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Słodkie:)!
aleksandra&maj

Post » Wto maja 15, 2018 9:36 Re: Wrócliśmy, czekamy na paczki, nowe fotki :) CZ.2

aleksandra&maj pisze:ser_Kociątko, Ty dobra kobieto!
Ile bied u siebie rezydujesz? Czy może wszystkie Twoje:)?

Wszystkie moje :) W banerku na dole każdy jest podpisany. A i na pierwszej stronie wątku też :) :)

aleksandra&maj pisze:
ser_Kociątko pisze:Obiecane nowe fotki! :)

Obrazek

Piękno zielone oko. Piękny odcień zielonego,żywy,pełny wyraz. Urzekło mnie :1luvu: . Jak się ten kot nazywa? Czemu mam wrażenie,że to jest ona;)?

To Koźlarek, ma 11 miesięcy. Zdecydowanie chłopiec, już po kastracji dawno temu.

aleksandra&maj pisze:

I piesek:)! Jak ja lubię międzygatunkowy zwierzyniec:)! Czy Twój pies ser_Kociątko czy tymczas? Masz sporo kotów, więc zgaduję,że część to tymczasy.
Jeśli wszystkie Twoje to jestem pod dużym,nawet ogromnym wrażeniem jak dajesz radę. I czuję się ujęta tym co napisałaś,że starasz się jak możesz,żeby wynagrodzić im doznane wcześniej krzywdy. To jest dla mnie takie ujmujące ponieważ koty oczywiście nie będą wiedziały,że im wynagradzasz. To czyni Twoją pomoc prawdziwie bezinteresowną :1luvu: . Piękne !

Tak jak już wyżej pisałam, cała piątka jest moja :) Do tego dochodzą tymczasy, obecnie żadnego nie posiadam, udało się wszystkie do nowych domków oddać, ale jeszcze w marcu były :) Kiedyś działałam w dwóch kocich fundacjach, teraz robię wszystko na własny rachunek, nie chcę się już wiązać z fundacjami, źle na tym wyszliśmy z Łukaszem.
aleksandra&maj pisze:
ser_Kociątko pisze:
Czekamy na pociąg w Ozorkowie
Obrazek

Ciekawa byłam kim jesteś:)! A tu proszę, niespodzianka! Masz taką wiedzę i tak mądrze piszesz,że wyobrażałam sobie Ciebie jako panią po 50-tce,a tu moja rówieśniczka chyba?

Mam 23 lata, koty od 4 lat, czyli odkąd wyprowadziłam się z domu. Wiedzę zdobyłam tu na forum, potem zaczęłam szukać sama jeszcze w innych źródłach i tak wyszło :) Staram się pomagać nowicjuszom jeśli tylko jestem w stanie, bo ktoś kiedyś mi tak samo pomógł, i dzięki niemu mam tą wiedzę, którą mam, czuję, że teraz ja muszę pomagać, tak spłacam dług wdzięczności :) Koty stały się moją drugą największą pasją życiową. Przez to, że te, które mam, które przeszły tak wiele w życiu, chcę im to wynagrodzić, bezinteresownie :)
Scarlet, przejechana przez kosiarkę.
Fryderyk 3x wracał z adopcji
Midzia, przymarzła w Ozorkowie do chodnika
Koźlarek wyciągnięty ze wsi zabitej dechami, on zresztą ma swój wątek w dziale koty. Tu wielka zasługa Wilber jest, że się udało to wszystko tak rozegrać :)

aleksandra&maj pisze:
ser_Kociątko pisze:Pozycja na prostokąt
Obrazek

Mnie również to zdjęcie się podoba:). Jak to możliwe,że jeden kot ma tylko kończyny, bez głowy :D ?

aleksandra&maj pisze:
ser_Kociątko pisze:W końcu latem, też może być zimno :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Słodkie:)!

Cieszę się, że fotki się podobają, wpadaj do nas częściej, w ogóle to tak sobie nieśmiało pomyślałam, że skoro tak blisko mieszkasz to może byś do nas wpadła w odwiedziny? :)

P.S. Jestem Asia, będzie łatwiej pisać niż ciągle ser_Kociątko :P
ser_Kociątko

Post » Wto maja 15, 2018 13:08 Re: Wrócliśmy, czekamy na paczki, nowe fotki :) CZ.2

Jestem, zawsze czytam i kibicuje Wam. :1luvu:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Wto maja 15, 2018 13:09 Re: Wrócliśmy, czekamy na paczki, nowe fotki :) CZ.2

Właśnie przyszła paczka z zooplusa, żwirek jest cały rozsypany... a zooplus zaforeował mi 5% rabatu na następne zamówienie... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ser_Kociątko

Post » Wto maja 15, 2018 13:12 Re: Wrócliśmy, czekamy na paczki, nowe fotki :) CZ.2

ser_Kociątko pisze:Właśnie przyszła paczka z zooplusa, żwirek jest cały rozsypany... a zooplus zaforeował mi 5% rabatu na następne zamówienie... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Widze ze kurierzy w Łódzkiem cos nie teges :roll:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Wto maja 15, 2018 13:13 Re: Wrócliśmy, czekamy na paczki, nowe fotki :) CZ.2

Nie wzięłam rabatu, chcę innej rekompensaty... zobaczymy, będę się z nimi wykłócać.

A kurierzy to brak słów...
ser_Kociątko

Post » Wto maja 15, 2018 13:21 Re: Wrócliśmy, czekamy na paczki, nowe fotki :) CZ.2

Dziewczyny Cię tu wychwalają - i słusznie ale ja się tak nieśmiało zapytam: czym Ci zawiniła biedna kicia, że ją na żywca rozrywasz? :wink:
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego.
Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu
Trzy zdjęcia kotów to za dużo.
Obrazek

Irlandzka Myszka

Od: Nie sie 15, 2010 16:49

Post » Wto maja 15, 2018 13:28 Re: Wrócliśmy, czekamy na paczki, nowe fotki :) CZ.2

ser_Kociątko pisze:Właśnie przyszła paczka z zooplusa, żwirek jest cały rozsypany... a zooplus zaforeował mi 5% rabatu na następne zamówienie... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ja miałam kilka razy rozerwany worek ze żwirem, ale dostawałam rabat do 100% kwoty za żwir
czyżby cos sie u nich zmieniło
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]