Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie wrz 27, 2015 20:34 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

PixieDixie pisze:A masz konto potwierdzone / zweryfikowane czy cos?

Nie wiem ja place zawsze z gory przelelwem i zwykle 1 dzien pozniej mam info ze juz pakuja... wiec nie wiem jak to dziala.

tak mam potwierdzone, raz zamawiam z 14 dniowym terminem płatności, raz płace przelewem... nie wiem od czego to zależy, ale ostatnio jak zamawiałam to nie miałam tej opcji z odroczoną płatnością :)
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie wrz 27, 2015 21:04 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Oni te zdolność do płatności opóźnione opłacają na podstawie średniej z dotychczasowych transakcji. Być może transakcja zrealizowana z ta opcja 14dniowa, obniża nasza zdolność i potem już tak często nie można z tego korzystać póki się znowu nie podladuje wiarygodności przelewa :D
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Pon wrz 28, 2015 14:04 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Hej Kiruś :)
Same dobre wiadomości u Ciebie!~Bardzo się cieszę, że Pandunia w domku swoim, daj znać co to za domek :) I tel już sprawny :) Wkroczę na Twojego insta niebawem :)
O zapłacie do 14 dni wiem i korzystam i nie jest to po to że kogoś przyciśnie - choć zależy w jakim względzie i może też - ale jest to najszybsza i najwygodniejsza forma zapłaty. Nie czekasz aż przelew wyjdzie od Ciebie i dojdzie do nich - od razu pakują i wysyłają, paczkę masz w 2 dni, czasem na drugi dzień. W tradycyjnym przelewie czasem trwa to tydzień :/ To samo w sumie jak bierzesz paczkę płatną gotówką to jest szybko , ale nie zawsze się ma gotówkę, bo trzeba lecieć do bankomatu. Jak zrobisz jedną paczkę z zapłatą 14 dni to najpierw muszą oni zaksięgować Twoją zapłatę u siebie na kocie, żebyś mogła drugi raz skorzystać. To jest mega świetna opcja! Czasem przy dużej kwocie do zapłaty, której wcześniej tak dużej nie było, może być wyłączona ta opcja :) Także polecam! :) Tez muszę zrobić zamówienie :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon wrz 28, 2015 15:30 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Czesc Jou! Jak poniedziałek mija?
:201461
Obrazek

Moli25

Post » Pon wrz 28, 2015 15:40 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Cześć dziewczyny!
Własnie zaczelam prace (co za dzika godzina).
Rano bylam na badaniach krwi, jutro bede miec wyniki. Jutro tez mam neurologa.
W koncu zabralam sie za wywolanie zdjec Rysia. Ramke mam juz od miesiac a kupiona, ale caly czas nie moglam sie do tego zebrac i usiasc na spokojnie. W koncu zdjecia wybralam i czekam az mi je wywolaja w rossmanie, bo w sumie to najwygodniejsza opcja. Nie wiedzialam tylko, ze teraz za odbior w sklepie sobie licza prawie 6 zł. Gruba przesada. Kiedy bylo cos kolo 4.
Dzisiaj prace koncze o 24, to troche bede tu pewnie posiadywac. Musze sobie kawe zrobic :D
Aa no i w koncu napelnili u nas kaloryfery, ale dalej nie grzeja :( Biedne kotely marzna i je przykrywam ciagle.
Obrazek

jou

Post » Pon wrz 28, 2015 15:43 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Hej :)
Na szczeście dziś nie ma zimno...a może wieczorkiem już będą grzać.
Potem się pochwal zdjęciami :) A pojedyncze można wydrukować w maszynce do wywoływania natychmiastowego :) Wtedy płacisz tylko 1 zł :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon wrz 28, 2015 15:45 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

W sensie w rossmanie? No ale trzeba tam isc a ja mam strasznie napiety tydzien :/ Bedziemy miec naszego kochanego Rysia w samym centrum mieszkania <3
Obrazek

jou

Post » Pon wrz 28, 2015 15:52 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

O matko do 24 :strach:
Ja bym nie dala rady. O 21 juz mam ciężkie powieki :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Pon wrz 28, 2015 16:22 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

2 lata pracowalam od 6 do 18 i od 18 do 6 wiec polnoc to dla mnie pestka :D Poza tym, rano moge spokojnie pospac :D Poki wracam do domu na noc, do kotelow to jeszcze jest ok :D
Obrazek

jou

Post » Pon wrz 28, 2015 17:48 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Namówiłaś mnie na kawę :mrgreen: koszmarnie ciężki dzień miałam. Latania, nerwów i załatwiania do 18:00 i własnie przed chwilą zjadłam pierwszy posiłek tego dnia... bo wcześniej nie było po prostu kiedy :|

A Ty to sobie chyba za bardzo nie pospałaś skoro krew badałaś i jeszcze tyle godzin pracy? Trzymasz się?
Ja wywołuje w foto4u, możliwość dostarczenia zdjęć do wielu punktów w różnych miastach Polski.

jou pisze:Biedne kotely marzna i je przykrywam ciagle.

Rozczuliłaś :mrgreen: Uwielbiam przykrywać i utulać futrzaki

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pon wrz 28, 2015 20:34 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Trzymam, dzieki :) Wbrew pozorom szybko czas leci :)
Obrazek

jou

Post » Pon wrz 28, 2015 22:21 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Jou jak wieczorna "zmiana" ??

Super ze bedziesz miec Rysia na widoku ;) Na poczatku bedzie Ci dziwnie, potem sie przyzwyczaisz... ja do Dixiego czesto gadam.
W ogole ... dzis mowie M. ze w niedziele MUSIMY jechac do Dixiego. A on mi na to ze dzisiaj dokladnie o tym samym myslal. No nadajemy na tych samych falach.
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pon wrz 28, 2015 22:47 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Wlasnie powoli sie zbieram do domu. Zrobilam zdjecie z altusaz widokiem na Katowice w nocy. Jutro wrzuce bo juz dzisiaj mi sie nie chce. Najgorsze w pracy do tkaiej godziny jest to, ze jestem zwyczajnie glodna wiec przed samym snem cos zjem :(
Obrazek

jou

Post » Wto wrz 29, 2015 6:04 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Czesc Kira :201461 wyspalas sie kochana?o widziałam Twoje miejsce pracy, to ten taki bardzo wysoki budynek w Katowicach? :mrgreen: widok musi byc cudny nocą! Zaglądnę pozniej do Was :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Wto wrz 29, 2015 8:14 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Hej :)
Tak, to ten budynek :) ja pracuje na ostatnim biurowym piętrze.
W sumie prawie się wyspałem. 8 po północy juz wchodzilam do domu bo koleżanka mnie podrzucila żebym nie chodziła po nocy :)
Tu macie zdjecie:
Obrazek
Obrazek

jou

[poprzednia][następna]