Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isabell36 pisze:Boss dzisiaj mi się wymknął z piwnicy - myślał, że złapał "Boga za nogi" taki był z siebie zadowolonyobszedł kąty, sprawdził stan kotów i po 10 minutach wrócił do piwnicy
![]()
![]()
isabell36 pisze:Boss w piwnicy, wczoraj troszkę wyszedł ale bardzo chętnie do niej wraca - on nie lubi szumu a Klonik z ADHD mu dokucza skacząc na wszystkie strony, do piwnicy wchodzi też Rychu - mały cwaniak wyczuł że tam cieplej i zawsze pełna micha![]()
Timur skończył już leczenie ale doktor mówi, że niech jeszcze posiedzi troszkę u nich - później dopóki nie będzie cieplej posiedzi z Bossem
dziewczyny zdrowe - jakoś dajemy radę
MB&Ofelia pisze:Nie zasypało was? U nas śniegu po kostki i nadal sypie.
mir.ka pisze:isabell36 pisze:Boss w piwnicy, wczoraj troszkę wyszedł ale bardzo chętnie do niej wraca - on nie lubi szumu a Klonik z ADHD mu dokucza skacząc na wszystkie strony, do piwnicy wchodzi też Rychu - mały cwaniak wyczuł że tam cieplej i zawsze pełna micha![]()
Timur skończył już leczenie ale doktor mówi, że niech jeszcze posiedzi troszkę u nich - później dopóki nie będzie cieplej posiedzi z Bossem
zdrowiejcie kociaki![]()
![]()
a reszta niech nie choruje![]()
![]()
![]()
![]()
isabell36 pisze:mir.ka pisze:isabell36 pisze:Boss w piwnicy, wczoraj troszkę wyszedł ale bardzo chętnie do niej wraca - on nie lubi szumu a Klonik z ADHD mu dokucza skacząc na wszystkie strony, do piwnicy wchodzi też Rychu - mały cwaniak wyczuł że tam cieplej i zawsze pełna micha![]()
zdrowiejcie kociaki![]()
![]()
a reszta niech nie choruje![]()
![]()
![]()
![]()
dziękujemy![]()
Boss się dzisiaj nudził jakoś wyszedł z piwnicy - tam jedno okienko otwarte ale drzwi z kraty takiej, że myślałam że nie przejdzie ... ale on już rano chciał wyjść, tylko najpierw babcia z psem go przepłoszyła, a później to ja już czasu nie miałam ... a wiecie jak kot wychodzi ... musi mieć czas żeby się zastanowić![]()
muszę zrobić zdjęcie jego apartamentu
Ewa L. pisze:Super urządzone schronienie ma Boss
isabell36 pisze:Ewa L. pisze:Super urządzone schronienie ma Boss
mam nadzieję że nie zacznie przeszkadzać sąsiadom
a nie mogę go zamknąć w swojej klitce bo strasznie miauczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości