Wiesz Małgosiu - moje koty od kociaka uczylam,ze to fajne saszetki- jedza je z checia ,wiec daje jak zaczyna sie problem i po klopocie. NIE chce go stresowac i wlec od razu do weta,ale musze byc pewna ,ze rano moge go zostawic bezpiecznie w domu- ja jestem kocia panikara

,az mnie zatyka z niepokoju

WIem,ze to bez sensu to zamartwianie,ale nie potrafie nad tym zapanowac
PROblem w tym,ze ta druga kupa normalna drugiego dnia wprowadzila mnie w blad- ani glodowki nie zrobilam,ani karmy nie schowalam-planowalam,ze dzis kupie intestinala saszetki,by w brzusiach bylo ok. Zapasowe saszetki wyzarly intestinala jak wracalam pozno z pracy w grudniu,bo odszkodowanie musi byc jak mnie dlugo nie ma....a zapasu nie uzupelnilam,bo chora bylam,a blisko nie mieli
A tu dzis dwie jego kupki w kuwecie brzydkie,czyli sie rozkreca- najadl sie saszetek,ale rano mial jeszcze suche-wiec efekty najwczesniej chyba jutro - na razie nic z wrazenia robic nie moge-siedze, miziam i obserwuje go ,czy go znowu nie pogoni
KUPa zapachowo nie wyglada na typowa sraczke bakteryjna, bo bym zapach skojarzyla- jestem w kropce ,czemu drugiego dnia bylo ok,a wczoraj znow gorzej- do tego zagwozdka -wszyscy jedza to samo, pija wode taką sama- objawy tylko u Rysia-podejrzane miesko z innego zrodla ( zapasowy sklep) -Rys jak zwykle zjadl go najwiecej

Wiecej w tamtym sklepie nie kupie,ale to marna pcoiecha

Kupilam wtedy bo autko bylo spsute ,by nie mieli przerwy w wolowinie- dobrymi checiami jak widac pieklo wybrukowane.
Dzis odbieram transporter nowy dla Rysia. OBY nie byl od razu potrzebny.
KOTY zakaz chorowania

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.