tosiula pisze:A wszystkie stare jesteście, bo ja mam zawsze 16 lat
No proszę nastolatka sie znalazła

Moderator: Estraven
tosiula pisze:A wszystkie stare jesteście, bo ja mam zawsze 16 lat

agusialublin pisze:tosiula pisze:A wszystkie stare jesteście, bo ja mam zawsze 16 lat
No proszę nastolatka sie znalazła![]()
to chyba nie jest za wiele 
agusialublin pisze:tosiula pisze:A wszystkie stare jesteście, bo ja mam zawsze 16 lat
Karolek(ona) pisze:agusialublin pisze:tosiula pisze:A wszystkie stare jesteście, bo ja mam zawsze 16 lat
widzisz ja miałam 14 dawali mi 20
skończyłam 20 dali mi 14ście
Karolek(ona) pisze:agusialublin pisze:tosiula pisze:A wszystkie stare jesteście, bo ja mam zawsze 16 lat
agusialublin pisze:Karolek(ona) pisze:agusialublin pisze:tosiula pisze:A wszystkie stare jesteście, bo ja mam zawsze 16 lat
To Ci zazdroszczę![]()
Jak ja bym chciała zeby mnie kiedyś w sklepie przy zakupie piwa naprzykład o dowód zapytali
agusialublin pisze:Jak to u kotów przeliczało sie wiek, tak jak u psów na wiek ludzki?![]()
![]()
6 lat na rok? bo nie pamiętam
miałam 26 lat jak mnie facet na przystanku objechał że smarkata z papierosem... 
Karolek(ona) pisze:mnie na imprze barmanka zjechała ze piwo chce, jak jej pokazałam dowód to się okazało, że jest młodsza i zaczęła przepraszać więc jej powiedziałam ze nie ma za co
ale lubię takie sytuacje jak mnie ktoś gnoi i ja mu pokazuje dowodzik u mu mina rzednie ]:->
Karolek(ona) pisze:mnie na imprze barmanka zjechała ze piwo chce, jak jej pokazałam dowód to się okazało, że jest młodsza i zaczęła przepraszać więc jej powiedziałam ze nie ma za co
ale lubię takie sytuacje jak mnie ktoś gnoi i ja mu pokazuje dowodzik u mu mina rzednie ]:->

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości