Moderator: Estraven
, nie ma wyjścia. Trzeba będzie pójść na badanko.puszatek pisze:ale to dopiero w...listopadzie
kocurzyca41 pisze:puszatek pisze:ale to dopiero w...listopadzie
W listopadzie ..nie w listopadzie.Lepiej późno niż wcale...
W Puszatkowie kości łamią,więc Puszatek, mądra głowa...raźno idzie na badania ze swojego Puszatkowa...

puszatek pisze:ale to dopiero w...listopadzie
EVA2406 pisze:A zdrowie to się nie liczy? Basiu, nie ma żartów, tak jak napisała Megana, to poważna sprawa.
puszatek pisze:EVA2406 pisze:A zdrowie to się nie liczy? Basiu, nie ma żartów, tak jak napisała Megana, to poważna sprawa.
zdrowie...musi chwilkę poczekać![]()
pilnuj Dużej
MalgWroclaw pisze:Figusiu, kochająca Duża musi o siebie dbać, żeby mieć siłę do dbania o kotki.
Fasolka
Twoja Duża dba o siebie MalgWroclaw pisze:Figusiu, kochająca Duża musi o siebie dbać, żeby mieć siłę do dbania o kotki.
Fasolka
EVA2406 pisze:
To co ja mam powiedzieć, jak muszę wykonać badanie ze skierowaniem na NFZ a za narkozę muszę dopłacić prywatnie......510 zł i to panienka powiedziała mi, że to ramach promocji, bo normalnie kosztuje 600 zł![]()
![]()
![]()
Teraz mam dopiero ból głowy, bo nie wiem skąd wziąć taką kasę............chyba jakiś kredyt szybko wezmę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości