charm pisze:i jeszcze pizza![]()
wersja przed pieczeniem, po wyjęciu z piekarnika jakoś nie mogłam myśleć o zdjęciach![]()
![]()
ale pysznie wyglda
pieczesz na tym kamieniu?
Moderator: Estraven
charm pisze:i jeszcze pizza![]()
wersja przed pieczeniem, po wyjęciu z piekarnika jakoś nie mogłam myśleć o zdjęciach![]()
![]()

oczywiściemir.ka pisze:charm pisze:i jeszcze pizza![]()
wersja przed pieczeniem, po wyjęciu z piekarnika jakoś nie mogłam myśleć o zdjęciach![]()
![]()
ale pysznie wyglda
pieczesz na tym kamieniu?
Myszolandia pisze:nie no język mi zaraz do....ucieknie
charm pisze:niestety nie lubię oliwek, ani ja ani tż...![]()
ale zestawienie z suszonymi pomidorami i kaparami bardzo mi odpowiada![]()
a co do młodej - w tym wieku, to różne dziwne rzeczy się je albo nie je![]()
mój kuzynek nie lubił pomidorów, bo za kwaśne... a potem jadł pomidory, ale......posypane cukrem... ;-)
charm pisze:Myszolandia pisze:nie no język mi zaraz do....ucieknie
![]()
![]()
![]()
dodam tylko, że tym razem z mąki 650, i eksperymentowałam z zaparowaniem piekarnika, i wyszły sporo
lepszetzn takie delikatniejsze, z fajną skórką
Myszolandia pisze:charm pisze:Myszolandia pisze:nie no język mi zaraz do....ucieknie
![]()
![]()
![]()
dodam tylko, że tym razem z mąki 650, i eksperymentowałam z zaparowaniem piekarnika, i wyszły sporo
lepszetzn takie delikatniejsze, z fajną skórką
no....super....nie ?
AgaPap pisze:charm jak Ty to robisz, że takie ładne Ci wyrastają i do tego wyglądają jak normalne chleby?
AgaPap pisze:charm jak Ty to robisz, że takie ładne Ci wyrastają i do tego wyglądają jak normalne chleby?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], Paula05 i 14 gości