Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 30, 2011 11:19 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

Pasibrzucha pisze:Ha, nie darowałabym sobie, muszę trochę wrócić - do cudownych osób nowatorsko i niefrasobliwie posługujących się językiem polskim chcę jeszcze koniecznie dodać moją byłą szefową. Kobieta sympatyczna, acz wyfiokowana do granic możliwości, mówiąca zawsze głosem, z którego biła pewność siebie i przekonanie o własnej mądrości :) W specjalnym kajeciku mam zapisane jej najczęściej powtarzające się perełki, jak np. usg penetralne w miejsce prenatalnego czy pieczenie dwóch srok na jednym ogniu :) a kwestie, które należy rozstrzygnąć z dozą zdrowego rozsądku rozstrzygane są irracjonalnie (słusznie, prawda?)

Conchita, cudowna historia :)

Uchchchch
strasznie nie lubię chodzic na usg penetralne :mrgreen:

kwestie, które należy rozstrzygnąć z dozą zdrowego rozsądku rozstrzygane są [i]irracjonalnie [/i]
:ryk:
zmarło mi się
usg nie pomoże
wyrzucą mnie z roboty
siedzę i płaczę ze smiechu

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pt wrz 30, 2011 11:19 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

nie wiem, może to księga Diabołów :mrgreen:
tu jest np. http://sklep.tarotnet.pl/product_info.p ... cts_id=300

Conchita cudna historia!!
Najbardziej cudne jest to kierowanie nie-wiadomo-czym!! To przeznaczenie :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt wrz 30, 2011 11:20 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

a tu też troszkę o aniołkach: http://prosperita.edu.pl/apodz.html
Obrazek

magdaradek

Post » Pt wrz 30, 2011 11:24 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

Conchita :piwa:
Historia jak z bajki doprawdy :1luvu:

Za aniołki serdecznie dziekuje - idę czytać 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt wrz 30, 2011 11:29 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

Wyczytałam na tej magdoradkowej stronie, że aniołem TŻ'a jest Yehuja i się TŻ na mnie obraził :roll:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt wrz 30, 2011 11:31 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

Conchita,
cudowne

mam taką jedną opowieść, ale nie mogę jej opisać
dzięki niej wiem, że wizualizacja działa ale trzeba bardzo uważać, co i jak się wizualizuje 8)
nb. pracuję w miejscu, które sobie zwizualizowałam
mieszkam w miejscu, które sobie zwizualizowałam
wizualizowałam dużo wcześniej i potem o tym zapomniałam, nie kiwnęłam palcem, żeby wizualizacjom dopomóc

Po roku mieszkania na swoim zorientowałam się, ze ja to przecież wymyśliłam
po dwóch latach pracy, w chwili kompletnego dołka, uzmyslowiłam sobie, ze przecież "sama chciałam "

Pilnuję tego, jak formułuje cele do osiągnięcia w wizualizacji, żeby przypadkiem ich nie osiągnąć za pomoca wysłania cioteczki za TM, czy coś w tym guście ;)
Zresztą w tej chwili na wszelki wypadek nie wizualizuję
za chwiejne jest wszystko, bałabym się, że się rozsypie :roll:

babajaga :ryk: :ryk: :ryk:

pozytywka

Post » Pt wrz 30, 2011 11:32 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

A jak znaleźć tego janioła?
Moja Sis tak mówiła jak była mała :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt wrz 30, 2011 11:40 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

pozytywka pisze:ranking jest tu
http://odkrywcy.pl/gid,13832603,title,Z ... caid=6d1d9

tez mnie Jelenia Góra zdziwiła, ale ona ponoć zblizona wynikiem do Wrocławia
Ale zeby Katowice miały nizsze zanieczyszczenie od Krakowa, to już jest przegięcie

I dziwić się teraz, ze ja prawie cały czas śpię :roll:
A jakimś dziwnym trafem, jak wyjeżdżam na północ, to od razu się robię żwawsza 8)

nie wiem czemu wszyscy mysla, ze katowice i slask to takie zapuszczone sa i najbrudniejsze ;)
a u mnie w rybniczku nie jest az tak źle wcale. w sumie.
poprawka. jest źle, rybnik, gdzie mieszkam ma 45 mg rocznie.... :/

a te anioły to mnie zainteresowały niemożliwie... jak znaleźć swojego anioła???
Ostatnio edytowano Pt wrz 30, 2011 11:45 przez sliver_87, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Pt wrz 30, 2011 11:41 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

pozytywka pisze:Conchita,
cudowne

mam taką jedną opowieść, ale nie mogę jej opisać
dzięki niej wiem, że wizualizacja działa ale trzeba bardzo uważać, co i jak się wizualizuje 8)
wizualizowałam dużo wcześniej i potem o tym zapomniałam, nie kiwnęłam palcem, żeby wizualizacjom dopomóc

Po roku mieszkania na swoim zorientowałam się, ze ja to przecież wymyśliłam
po dwóch latach pracy, w chwili kompletnego dołka, uzmyslowiłam sobie, ze przecież "sama chciałam "

Pilnuję tego, jak formułuje cele do osiągnięcia w wizualizacji, żeby przypadkiem ich nie osiągnąć za pomoca wysłania cioteczki za TM, czy coś w tym guście ;)
Zresztą w tej chwili na wszelki wypadek nie wizualizuję
za chwiejne jest wszystko, bałabym się, że się rozsypie :roll:

:

Pozytywko, mam tego świadomość. Jak mnie TŻ wnerwia, to sobie tłumaczę, że to moja wina, bo zapomniałam pewnych rzeczy zwizualizować :hahaha: (żartuję oczywiście, TŻ jest - że tak powiem - namacalny i nie jest manipulowanym przeze mnie wytworem wyobraźni, ma więc prawo nie w stu procentach pasować do moich wybujałych oczekiwań :ryk: )
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Pt wrz 30, 2011 11:45 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

pozytywka pisze:mam taką jedną opowieść, ale nie mogę jej opisać
dzięki niej wiem, że wizualizacja działa ale trzeba bardzo uważać, co i jak się wizualizuje

Ja też tak mam 8O
I jeszcze innyh parę rzeczy - ważnych. Ale jedną rzecz ważną tak koncertowo s.....am, że do teraz moich opiekunów za to przepraszam :-( Nadużyłam Ich mozliwości i nie wiem, czy jeszcze mi coś spełnią :-(
Ale to nie dzięki wizualizacji
Tylko dzięki czemuś, czego też nie mogę opisać.

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt wrz 30, 2011 11:48 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

Anioła znajduje się wg daty urodzenia

Yehujah jest super, mój małż też go "ma" ;)
Obrazek

magdaradek

Post » Pt wrz 30, 2011 11:52 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

żeby nie było
regularnie czytuję
www.racjonalista.pl
:mrgreen:

co mi nie przeszkadza czytywać równiez innych ciekawych portali 8)

Czy ja też mogę mieć Yehujah'a za anioła?
Bardzo mi pasuje :lol:

pozytywka

Post » Pt wrz 30, 2011 11:53 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

pozytywka pisze:żeby nie było
regularnie czytuję
http://www.racjonalista.pl
:mrgreen:

co mi nie przeszkadza czytywać równiez innych ciekawych portali 8)

Czy ja też mogę mieć Yehujah'a za anioła?
Bardzo mi pasuje :lol:

Chwileczkę, z całym szacunkiem Ty już masz swojego, ekhm Yehujah'a, jego powinnam mieć ja z uwagi na to, żem samotna w obrębie mojego gatunku (bo z kotami nie).

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt wrz 30, 2011 11:56 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

Józiu 8O
:ryk:

pozytywka

[poprzednia][następna]