Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Ja też chem mieć taki ładny balkon. I żeby mi te czarno-bure nie rozkopały...
anulka111 pisze:Przepraszam ,jesli urażę Twe uczucia,ale one są ładniejsze od krasnoludków
...
matka maruda pisze:Tak podejrzewałam, że to będą muchomory
vega013 pisze:Piękne kociarstwo na pięknym balkoniePodziwiam i napatrzeć się nie mogę
Marcelibu pisze:Ja też chem mieć taki ładny balkon. I żeby mi te czarno-bure nie rozkopały...
vega013 pisze:Marcelibu pisze:Ja też chem mieć taki ładny balkon. I żeby mi te czarno-bure nie rozkopały...
No jak to - chciałabyś zabrać koteckom przyjemność kopania?
zabers pisze:Jesteśmy po kontroli. Saszka w ciągu tygodnia przybrała 100g. W efekcie waga całkowita wzrosła do 3200g.
matka maruda pisze:zabers pisze:Jesteśmy po kontroli. Saszka w ciągu tygodnia przybrała 100g. W efekcie waga całkowita wzrosła do 3200g.
Słoniątko się robi z Saszeńki
gratulacjematka maruda pisze:zabers pisze:Jesteśmy po kontroli. Saszka w ciągu tygodnia przybrała 100g. W efekcie waga całkowita wzrosła do 3200g.
Słoniątko się robi z Saszeńki
zabers pisze:
Jaki balkon - takie muchomory. Rozmiaru XXL mieć nie mogę, bo albo koty, albo obciach ( grzyby).
ezzme pisze:http://glamstore.com.pl/pl/p/Siedzisko-Muchomor/3696o czymś takim myślałam
MariaD pisze:Gratulacje z powodu wzrostu wagi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: persik_ns i 46 gości