Ale widzę, że całkiem blisko się z Kropcią położyły, czyli już chyba nie ma problemów z akceptacją.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
weatherwax pisze:Ale widzę, że całkiem blisko się z Kropcią położyły, czyli już chyba nie ma problemów z akceptacją.
BarbAnn pisze:w schronisku, po etapie nie ma mnie (pod koldrá) zajela miejscowke i caly czas siedziala na oknie. jak w katatonii
Joako pisze: Moim pomysłem na zneutralizowanie choć trochę tego hałasu sylwestrowego jest włączenie odbiornika telewizyjnego albo radiowego trochę głośniej, niż zwykle, jakoś mam wrażenie, że gdy rozbrzmiewają dźwięki z filmów czy muzyki, koty są spokojniejsze. Nie ma takiego kontrastu pomiędzy ciszą w mieszkaniu a hałasem z zewnątrz.
Joako pisze: Polecam RC Calm, mamy dobre doświadczenia z tą karmą, rzeczywiście wycisza i koty chętnie ją jedzą.
mb pisze:Tysia coraz bardziej zadomowiona.
Dzisiaj w czasie zabawy (małe myszki futerkowe, miękkie piłeczki, sznurek z pętelką na końcu - czyli nic dużego, stukającego i przerażającego) tak się rozweseliła, że chciała pobawić się w "berka" z Kropcią.
Jednak Kropcia, niepewna intencji koleżanki, wolała nie ryzykować i uciekła.
Ale może jednak będą kiedyś bawić się razem.
Anna61 pisze:Wszystkiego Dobrego W Nowym Roku Marysiu dla Ciebie i dziewczynek.![]()
Może z czasem koteńki się zaprzyjaźnią i razem będą buszować w trawce, bo wiosna już niebawem, mam nadzieję.
mb pisze:Obejrzałam dzisiaj brzuszek Tysi - zarasta beżowym puszkiem, już dość wysokim. A więc przestała go wylizywać nerwowo.
Jutro będę mieć RC Calm, a na razie Tysia dostaje Kalm Aid Kot, strzykawką, bo inaczej miota się i pluje.
Kropcia normalnie - teraz siedzi na parapecie i pojękuje, bo przed oknami bezczelniespacerują sroki i wrony.
Przedtem pojękiwała Tysia, gdy obserwowała to samo ptactwo, drwiące sobie z kotów w żywe oczy.
Bagienka pisze:u nas to samoteż siedzą na parapetach i gadają do ptaszków.
Rysiek to jeszcze, na tych swoich trzech łapkach, jak zeskoczy to biegnie do mnie i skarży się na sikory
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 30 gości