MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :) :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 21, 2012 22:12 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

Dziś Mańka szukałam chyba z godzinę , bałam sie że zwiał a że chodzę z psami na raty to teoretycznie mógł zwiać , choć pilnuje aby on nie był nawet w przedpokoju jak wychodzę .... a gagatek jeden sobie wszedł do wersalki i tak mocno spała że ani mięso , ani puszka go nie interesowała a ja omało na zawał nie zeszłam :twisted: :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto lut 21, 2012 22:34 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

oj, kochanie... jak ciebie miesko nie zainteresowalo to ty sie chyba starzejesz :ryk:

Justa, ostatnio nurtuje mnie jedno pytanie: czy nie trzeba by mu znow zaaplikowac interferonu na przypomnienie? Ostatnio podobno weci mowili, ze dobrze by bylo jakby co ok.pol roku dostawal dawke przypominajaca. Jakos tak o ile dobrze pamietam. No i cos ostatnio intuicja mi nie daje spokoju o ten interferon. Czy nie czas na to? Bo jesli tak to bedzie trzeba pomyslec, jak zdobyc fundusze na to...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lut 22, 2012 1:26 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

Justa&Zwierzaki pisze:Dziś Mańka szukałam chyba z godzinę , bałam sie że zwiał a że chodzę z psami na raty to teoretycznie mógł zwiać , choć pilnuje aby on nie był nawet w przedpokoju jak wychodzę .... a gagatek jeden sobie wszedł do wersalki i tak mocno spała że ani mięso , ani puszka go nie interesowała a ja omało na zawał nie zeszłam :twisted: :roll:

Ojej, koty są mistrzami, jak chodzi o ukrywanie się. :wink: A później biedny, znerwicowany człowiek musi się nieźle zestresować zanim takiego odnajdzie. ;x Ale ważne, że zguba się znalazła. :D
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Śro lut 22, 2012 8:36 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

Maniuś, widzę, że się w chowanego zacząłeś bawić. Następnym razem uprzedź, bo zawału tutaj wszyscy dostaniemy.
Buziaczki koteńku :1luvu: :1luvu: :1luvu: i za domek ofkors :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro lut 22, 2012 13:16 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

Maniuś, Maniutek a gdzie twój domek ??
Puk, Puk domku zgłaszaj się !!
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Śro lut 22, 2012 22:44 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

Rozliczenie styczeń
Przychody :
Izydorka ------------------------ 25 zł
P.Robert ----------------------- 100 zł
Chesirecat1 dla Eustaszka ---- 50 zł
Mrrr dla Tofika ----------------- 50 zł
Miłka dla Rafiego --------------- 50 zł
IZAZET dla Eustachego ------- 100 zł
P.Zosia dla Tofika -------------- 100 zł
KOTKINS dlaTofika -------------- 50 zł
P.Beata dla Mai ------------------ 20 zł
P.Agnieszka --------------------- 100 zł
RAZEM 645 zł
WYDATKI
Żwirek---------------------------- 180 zł
Pampersy ------------------------ 83.97 zł
Chusteczki nawilżane ------------ 54.89 zł
mięso------------------------------ 70.29 zł
mięso------------------------------ 50.33 zł
mięso------------------------------ 52.58 zł
mięso------------------------------ 12 zł
Brit 15 kg ------------------------- 92.99 zł
Apteka ---------------------------- 23.24 zł
Pszenica 50 kg--------------------- 35 zł
RAZEM 655 zł
Bardzo Wam wszystkim dziękuje za pomoc finansową :1luvu: , za pomoc w szukaniu domów :1luvu: , za podnoszenie wątków :1luvu:

[b][color=#008000]Bardzo tez dziękuje lekarzom z lecznicy FAUNA w Tychach dr Juli i Michałowi Mazur oraz dr Karolinie Włodarczuk , za leczenie moich zwierząt :1luvu: , ze zawsze mogę na was polegać :1luvu: , i za to ze mimo iz nie zawsze mam nawet małej kwoty do spłaty długu który ciągle rosnie i cierpliwie czekacie :1luvu: , bardzo dziękuje :1luvu:

Bardzo dziękuje wszystkim którzy jaka kolwiek karmę podarowali dla tyskich mruczków ( psów i innych zwierząt )

Bardzo , bardzo dziękuje i proszę o dalsza pomoc, teraz bedzie trzeba znów całe stado odrobaczyć i zaszczepić a tez już nie mam suchej karmy sanabell Urinary a za 20 kg płaci sie 249 zł czyli 1 kg wychodzi po 12.5 zł a jak bym kupiła 10 kg to juz około 16 zł za kg .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lut 23, 2012 12:18 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

Przed chwilką dostałam sms a tej treści :
Dzień dobry ja w sprawie ogłoszenia nie mam nic na karcie z góry dziękuje za kontakt pozdrawiam Turkiewicz

Mogła to być szansa dla któregoś mruczka , może dla Manka ? ale ja tez nic nie mam na karcie a też nie mam za co doładować , ech same życie ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lut 23, 2012 18:27 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

czycha3 przy Manku zejscie na zawal w takich sytuacjach jest niestety wiekszym ryzykiem niz w przypadku innych kotow. Poniewaz on uciekinier jest, lubi wycinac takie numery. Juz pare razy byl lapany na klatce. 8O Teraz tym bardziej, gdy wiosna idzie...

Maniusiowy Domku wzywam Cie, ujawnij sie! Nie czekaj, bo Maniek to skarb nie kot, i mozesz nie zdazyc, bo ktos inny go przygarnie i bedzie mogl sie tym skarbem cieszyc :)

Piateczka, ziomalu :) :ok:

Kociara82

Post » Czw lut 23, 2012 18:31 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

Dobry wieczór Manieczku ukochany :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Czw lut 23, 2012 19:14 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

no, jak taka wierna ciociofanka tu zaglada, to na pewno bedzie to dobry wieczor :) :1luvu:
w sobote lub niedziele odwiedze Manka i jego przyjaciol. :)

Kociara82

Post » Czw lut 23, 2012 19:55 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

Przed chwilką zapłaciłam Cat Angel 15zl za pakiet ogłoszeniowy Teodorka ,

Chciałabym jeszcze zamówić ogłoszenia dla Mańka , Kiki , Czorta a to 45 zł , tylko skąd wziąć środki ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lut 23, 2012 21:35 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilką zapłaciłam Cat Angel 15zl za pakiet ogłoszeniowy Teodorka ,

Chciałabym jeszcze zamówić ogłoszenia dla Mańka , Kiki , Czorta a to 45 zł , tylko skąd wziąć środki ...

To może jakąś zrzutkę zorganizujemy. Ktoś się przyłączy? :) :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Czw lut 23, 2012 21:40 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

ja mam na razie uzbierane 25 zl na pieluchy dla Eustachego. Jedynie jesli Justa sie zgodzi to moge to przeznaczyc na ogloszenia. Jednak podesle to osobiscie w sobote jak se spotkamy, poniewaz mam to w gotowce w domu, na konto nie wplacam, bo mam na minusie i mi sciagnie automatycznie za ten minus. Wszystko zalezy jednak od woli Justy, bo ja poza tym nie mam nic kasy...

Kociara82

Post » Czw lut 23, 2012 22:04 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

Kociara82 pisze:czycha3 przy Manku zejscie na zawal w takich sytuacjach jest niestety wiekszym ryzykiem niz w przypadku innych kotow. Poniewaz on uciekinier jest, lubi wycinac takie numery. Juz pare razy byl lapany na klatce. 8O Teraz tym bardziej, gdy wiosna idzie...

Maniusiowy Domku wzywam Cie, ujawnij sie! Nie czekaj, bo Maniek to skarb nie kot, i mozesz nie zdazyc, bo ktos inny go przygarnie i bedzie mogl sie tym skarbem cieszyc :)

Piateczka, ziomalu :) :ok:

No tak, wiosna.. Pierwsze koty za płoty. :wink: Dobrze, że na tej klatce się go złapać udało, bo gdyby akurat ktoś wychodził, a drzwi były <odpukać> otwarte, to brr... Ale co go tak na dwór ciągnie? ;>
Podpisuje się pod apelem do domków. Jak się nie pospieszycie, to stracicie niepowtarzalną szansę!
:ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Czw lut 23, 2012 23:28 Re: MANIEK (FIV+) wciąż szuka swego domu na dobre i złe...

A czy mógł by ktoś mu fajny tekst zrobić do ogłoszeń ?
Tekstu też szukamy dla lękliwej Kiki i zadziornego Czorta ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]