Co do reszty... brak mi słów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Walcz malutka dzielnie.
Iwciu jak tylko dostanę wpłatę z projektu unijnego ( ma być zapłacone do końca grudnia) to wspomogę Twoje dzikie koteczki, jest mi to obojętne czy kwotowo czy np. w postaci jedzonka. Daj znać na pw co wolisz i jeżeli karmę suchą / mokrą to jaką.
MalgWroclaw pisze:Pewnie, że dzielna dziewczynka. Ma to po Tobie
iwcia pisze:Byłam z Triszą u doc, niestety główka dalej się trzęsie, obawiamy się, że trutka uszkodziła nerwy, na ile będziemy wiedzieli za jakiś czas, na razie czekamy, co dalej i zobaczymy jak duże uszkodzenia będą.
Ponieważ Trisza ma biegunkę doc po obejrzeniu wczorajszego zdjęcia podkładu kazała małej zaaplikować nifuroksazyd, chce mnie wykończyć znaczy doc, gorzki nifuroksazyd mam wcisnąć dzikiej kotce do pysia, doc zapytała a co nie dasz rady.
Dziś jak dotarłam do doc postawiłam kontener na stole i mówię: proszę bardzo dawaj małej tabletkę ja popatrzę jak to się robi, poszła na łatwiznę dała, Triszy w zastrzyku.
Jak doc zobaczyła dziś małą to w lament jak ona biedna i jak strasznie wygląda, też mi coś musiałam na doc szurnąć, bo mała w porównaniu do soboty wygląda lepiej, a że główka się trzęsie, trzecią powiekę widać i nos cały zaklejony to nic. Nieważne jak wygląda, najważniejsze, że żyje nie idzie na konkurs piękności, zresztą już wczoraj troszkę się sama myła, dzielna dziewczynka
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 52 gości