Ptachu ['] 3. Żegnaj wspaniały kocie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 03, 2011 18:21 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Trzymam kciuki za trikolorkę! Oby z tego wyszła!
Co do reszty... brak mi słów :(
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Sob gru 03, 2011 22:24 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Czy ten barczysty kolega zaprzyjaźnia się z osobami spoza Łodzi?
:oops:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie gru 04, 2011 11:25 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Trisia żyje i wygląda dużo lepiej niż wczoraj, niestety nadal trzęsie główką, ale nasyczała na nas :mrgreen:
Obrazek

To jej dzisiejsze zdjęcie, przepraszam za nie zmieniony podkład :oops: ale zdjęcie było robione specjalnie przed zmianą aby nasza doc mogła zobaczyć co z małej wyszło, mieliśmy zdać relację a jak wiadomo zdjęciem najlepiej ;)
W nocy wypiła odrobinę mleka, wody nie tknęła ale ona od karmicielki dostaje mleko i do niego jest przyzwyczajona, niestety wołowina nie ruszona ale pięć kawałeczków z saszetki indestinala zjedzone, uff
Jutro jej kupię więcej tych saszetek niech je dziewczynka na zdrowie.

Gdyby ktoś miał niepotrzebne już podkłady to bardzo chętnie przyjmiemy, potrzebujemy ich teraz dużo i każda nawet najdrobniejsza ilość będzie dla nas pomocna.

Kciuki nadal są nam potrzebne.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Nie gru 04, 2011 12:32 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Oczy czujne, żywe i wystraszone. To dobrze.
Kiciuniu, zjedz wołowinkę, to jest bardzo dobre dla Ciebie :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie gru 04, 2011 12:32 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

syczenie trikolorki - bezcenne :D
kciuki nieustające!!! :ok: :ok: :ok:

PS. petycja podpisana!
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Nie gru 04, 2011 13:28 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Walcz malutka dzielnie.
Iwciu jak tylko dostanę wpłatę z projektu unijnego ( ma być zapłacone do końca grudnia) to wspomogę Twoje dzikie koteczki, jest mi to obojętne czy kwotowo czy np. w postaci jedzonka. Daj znać na pw co wolisz i jeżeli karmę suchą / mokrą to jaką.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pon gru 05, 2011 10:01 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Hannah12 pisze:Walcz malutka dzielnie.
Iwciu jak tylko dostanę wpłatę z projektu unijnego ( ma być zapłacone do końca grudnia) to wspomogę Twoje dzikie koteczki, jest mi to obojętne czy kwotowo czy np. w postaci jedzonka. Daj znać na pw co wolisz i jeżeli karmę suchą / mokrą to jaką.

Haniu bardzo dziękuję w imieniu działkowców :1luvu:
Przyda nam się sucha, bo zimą tylko taka głównie im daję, mokra i mięsko zamarzają niemal natychmiast i dostają je tylko w weekendy, gdy jestem tam jak jest widno.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Pon gru 05, 2011 16:02 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

:strach: :strach: :strach: Trochę mnie nie było a tu wieści, że włos się jeży.
Wielkie kciuki za Tri :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Pon gru 05, 2011 19:13 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Byłam z Triszą u doc, niestety główka dalej się trzęsie, obawiamy się, że trutka uszkodziła nerwy, na ile będziemy wiedzieli za jakiś czas, na razie czekamy, co dalej i zobaczymy jak duże uszkodzenia będą.
Ponieważ Trisza ma biegunkę doc po obejrzeniu wczorajszego zdjęcia podkładu kazała małej zaaplikować nifuroksazyd, chce mnie wykończyć znaczy doc, gorzki nifuroksazyd mam wcisnąć dzikiej kotce do pysia :strach: , doc zapytała a co nie dasz rady.
Dziś jak dotarłam do doc postawiłam kontener na stole i mówię: proszę bardzo dawaj małej tabletkę ja popatrzę jak to się robi :mrgreen: , poszła na łatwiznę dała, Triszy w zastrzyku.
Jak doc zobaczyła dziś małą to w lament jak ona biedna i jak strasznie wygląda, też mi coś musiałam na doc szurnąć :wink: , bo mała w porównaniu do soboty wygląda lepiej, a że główka się trzęsie, trzecią powiekę widać i nos cały zaklejony to nic. Nieważne jak wygląda, najważniejsze, że żyje nie idzie na konkurs piękności, zresztą już wczoraj troszkę się sama myła, dzielna dziewczynka :D .

iwcia

Post » Pon gru 05, 2011 19:18 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Pewnie, że dzielna dziewczynka. Ma to po Tobie :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon gru 05, 2011 19:48 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

A może podać jej lek dla zwierząt to chyba nazywa się Enterogast (czy jakoś tak) jest w proszku i można wymieszać z jedzonkiem. Pysia to dostaje przy swoich problemach z jelitami. Dokładnej nazwy już nie pamiętam, bo Pysiulek mieszka już 10 miesięcy z Agą.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pon gru 05, 2011 20:37 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Iwciu, aż się płakać chce :(
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Pon gru 05, 2011 22:02 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

MalgWroclaw pisze:Pewnie, że dzielna dziewczynka. Ma to po Tobie :ok:

Też tak uważam...

iwcia pisze:Byłam z Triszą u doc, niestety główka dalej się trzęsie, obawiamy się, że trutka uszkodziła nerwy, na ile będziemy wiedzieli za jakiś czas, na razie czekamy, co dalej i zobaczymy jak duże uszkodzenia będą.
Ponieważ Trisza ma biegunkę doc po obejrzeniu wczorajszego zdjęcia podkładu kazała małej zaaplikować nifuroksazyd, chce mnie wykończyć znaczy doc, gorzki nifuroksazyd mam wcisnąć dzikiej kotce do pysia :strach: , doc zapytała a co nie dasz rady.
Dziś jak dotarłam do doc postawiłam kontener na stole i mówię: proszę bardzo dawaj małej tabletkę ja popatrzę jak to się robi :mrgreen: , poszła na łatwiznę dała, Triszy w zastrzyku.
Jak doc zobaczyła dziś małą to w lament jak ona biedna i jak strasznie wygląda, też mi coś musiałam na doc szurnąć :wink: , bo mała w porównaniu do soboty wygląda lepiej, a że główka się trzęsie, trzecią powiekę widać i nos cały zaklejony to nic. Nieważne jak wygląda, najważniejsze, że żyje nie idzie na konkurs piękności, zresztą już wczoraj troszkę się sama myła, dzielna dziewczynka :D .

No pięknie, skoro doc uważa, że TERAZ kocina źle wygląda, to jak musiała wyglądać wcześniej 8O 8O 8O
Same ciepłe myślokształty (myszokształty) dla dzielnej Trisi :ok: z jej dobrymi duchami wespół :ok: :ok: :ok:
A co do działkowiczów, to czego im życzę chyba już zahacza o paragraf... :evil:
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Śro gru 07, 2011 20:53 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Ptachu, co u Was, jak się ma Tri?
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro gru 07, 2011 23:20 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

prosimy choć troszeńkę dobrych wiadomości...
Obrazek Obrazek

bagheera

[poprzednia][następna]