Moderator: Estraven
shalom pisze::ryk: bo to chyba małe kotecki generalnie mają większe skłonności do śmierdzących bąków
Pasibrzucha pisze:Tycina właśnie ukradła mi z kanapki plaster mozarelli większy od niej. Kiedy chciałam jej go odebrać, to zastygła w bezruchu i zawarczała jak pies! Zawarczała
sunshine pisze:A moja kocica Żaba potrafiła szczekać. Szczekała zawsze na muchę, która śmiała usiąść poza zasięgiem jej pazurków.
Pasibrzucha pisze:Tycina właśnie ukradła mi z kanapki plaster mozarelli większy od niej. Kiedy chciałam jej go odebrać, to zastygła w bezruchu i zawarczała jak pies! Zawarczała

sunshine pisze:AYO, zgodzisz się, ze Pingwinki to jednak najbardziej oryginalne koty pod słońcem? A jak jeszcze mają strzałeczkę na nocie i łaciate poduszki

Conchita pisze:shalom pisze::ryk: bo to chyba małe kotecki generalnie mają większe skłonności do śmierdzących bąków
Zgadzam sie. Mam teraz Manie na kolanach i uprzyjemnia mi wypoczynek swoimi bakami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości