Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto sie 09, 2011 21:39 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. REMONT

On do ogrodka nie przychodzi bo siem Hogaty boi. Przed domem jak duza z roboty wraca to na niom miauczy, ogon w gore i zeby go glaskac. Taki wlazidup.

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Wto sie 09, 2011 21:45 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. REMONT

Komandos, ty to wszysko umiesz 8O Nawet remament! :1luvu:

Mela

Ja nie mogem z niom. REMOND!

Mania
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Wto sie 09, 2011 21:51 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. REMONT

MIchał może on siem chce do Was wprowadzić jak już Komandos chatę wyremątuje? a jakbyś mu napukał z Hogatom? Hogata dobra jest jak trzeba napukać, mię nawet stylem na tygrysa kjedyś próbowała lać, ale ja wjesz szypki liśc i bab nie lubiem lać, a Hogata to pchła przy mię bom postawny był zafsze, albo straszta go Hogatom :ok:
Emir

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Wto sie 09, 2011 23:21 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. REMONT

Angielskie zamieszki dotarly i do nas. Ponoc w centrum sie godzine temu zaczela demolka. Zobaczymy jutro. U nas cisza i spokoj

Mary_Poole

Post » Śro sie 10, 2011 8:06 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. REMONT

I po zamieszkach. Ponoc 30 osob aresztowanych, kilka sklepow i restauracji zdemolowanychi okradzionych, w tym moje ukochane nandos gdzie pieka najlepsze na swiecie kurczaki. Pytanie tylko co oni chcieli od tego nandos?? Kurczakow?????!!!!

Mary_Poole

Post » Śro sie 10, 2011 8:08 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. REMONT

o co w tym wszystkim chodzi....
nie wiem, gdzie mieszkacie konkretnie ale myslałam, że to nieco mniejsza miejscowość i będzie spokój...
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro sie 10, 2011 8:31 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. REMONT

Daguś to duże miasto, pisz co tam narozrabiali, na Leicester news znalazłam tylko, że na Granby
dawaj nam znać co i jak bo wiesz :wink:
a kurczaki nandos mogli ocalić co im przeszkadzały :evil:

PearlRain

Post » Śro sie 10, 2011 12:48 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. REMONT

Michał tak se patrze w sieci na tych złodziejów co u Was sklepy okradajom i se pomyślałem jakbyśmy we dwóch jakiś sklep miensny obrobili to nikt by nie zauważył nawet, przez tych hooligansóf
Emir

PearlRain

Post » Śro sie 10, 2011 13:59 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. REMONT

Zamieszki w kilku miastach i to przez takich gówniarzy wprawiły mnie w osłupienie. To co pokazała telewizja mroziło krew w żyłach, tym bardziej, że banda zachowywała się jak Banda Robin Hooda - tylko, ze on zabierał bogatym a ci zabierali wszystkim... :(

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro sie 10, 2011 16:07 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. REMONT

Zaczelo sie od tego, ze w jakiejs podlej dzielnicy Londynu typu Peckham czy cos policjant zastrzelil mlodego czarnoskorego chlopaczka, ktory mial naladowana bron przy sobie. I tutaj opinie sa rozbiezne. Niektorzy uwazaja, ze gdyby policjant go nie zastrzelil sam by zginal, inni z kolei uznali to za atak policji na spoleczenstwo. Tej samej nocy okoliczne czarnoskore gangi wyszly na ulice aby okazac, ze sie nie zgadzaja na to a za nimi poszla gowniazeria i szabrownicy. Zamieszki mialy miejsce w takich gorszych dzielnicach, w tym na ealingu, ktora jest najpopularniejsza dzielnica wsrod Polakow. Taki angielski greenpoint. Obrabowali kilka sklepow, spalili kilka samochodow, policja nie zrobila NIC. Na prosby o pomoc zastosowana zostala metoda spychologii. Burtmistrz miasta razem z premierem dzielnie uciekli z Londynu, wrocili dopiero kiedy mieszkancy miasta zabrali sie za sprzatanie po zamieszkach.

To na tyle jesli chodzi o Londyn. Pozniej zaczelo sie nasladownictwo w innych miastach takich jak Liverpool, Manchester, Nottingham, Birmingham i zaczelo sie wczoraj w nocy u nas w Leicester. Aresztowano wczoraj 14 osob w tym jedna miala 35 lat i zawiasy, dwojka 12 (!!!) a cala reszta 17. Perski dzisiaj mi mowil w pracy, ze pojechal do centrum sobie popatrzec i nie bylo ani jednego bialego na ulicy. Wszedzie biegali nastolatkowie a za nimi policja (policja w Leicester stanela na wysokosci zadania, sciagneli ludzi z urlopow i pozyczyli soebie z innych miast) Spalili ponoc dwa auta, obrobili kilka odziezowych, jeden dosc drogi sklep ze sprzetem fotograficznym i rozwalili wszystkie restauracje i fastfoody na tej ulicy oprocz jednego. Otoz turecka rodzina prowadzaca kebabownie stanela przed drzwiami z bejsbolami i ponoc nikt ich nawet nie ruszyl co nie jest zla wiadomoscia 

Ogolnie na zdjeciach wyglada znacznie gorzej niz jest w rzeczywistosci. To jest tylko banda znudzonych gowniarzy i zlodziei.

Ponoc planuja zamieszki w piatek. Cale szczescie mieszkam kawalek od centrum imam wolne w piatek 

Mary_Poole

Post » Śro sie 10, 2011 19:16 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. REMONT

do dupy ta młodzież, zero szacunku - wczoraj Pani Martynie dla jaj rozwalili wózek i rozsypali karmę :evil: a to co się u was dzieje to horror jakiś

PearlRain

Post » Śro sie 10, 2011 20:13 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. REMONT

Eeeee tan horror. Sklepy maja ubezpieczenia i dostana odszkodowania. A wiekszosc malolatow wyszlaby na ulice gdyby nie czekaly ich za to zadne konsekwencje. Policja prawie nic nie moze im zrobic. Cale szczescie nie atakuja ludzi.

Mary_Poole

Post » Czw sie 11, 2011 8:34 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. REMONT

chcem zaprotestować przeciw suchemu żarciu, nie lubiem wolem szaszetki, ale Duża mię nie chce dać :evil:
Emir

PearlRain

Post » Czw sie 11, 2011 9:02 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. REMONT

zrobim rozruch. No.
albo dymonstrancję.
Morf
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw sie 11, 2011 9:17 Re: Komandos, Michał i Hogatka oraz przyjaciele. REMONT

dagmara-olga pisze:zrobim rozruch. No.
albo dymonstrancję.
Morf

Morf ja tam bym na jakis sklep z miensem wyskoczył, albo z rybami w ramach protestu oczywista
Emir

PearlRain

[poprzednia][następna]