Danusia pisze:Cudna fotorelacja![]()
![]()
![]()
ale lody najlepsze
no tak kto jak kto ale Ty potrafisz znaleźć najlepsze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Danusia pisze:Cudna fotorelacja![]()
![]()
![]()
ale lody najlepsze
JoasiaS pisze:A to się łowcy popisali![]()
![]()
Jak Fryc dziś przywlecze grubszego zwierza, a zwierz będzie jeszcze dychał, to Wam podeślę
Agata&Alex pisze:Jedzenie u Aluś przepyszne![]()
![]()
krem z buraków poezja smaków, nawet mój przyszły małżonek i jego wspólnik się zachwycali![]()
![]()
Cała reszta też przepyszna, ale jakby mogło być inaczejAluś to mistrzyni w kuchn i
KaleidoStar pisze:Ale te obwódki, okręgi znaczy.. nakładasz pioowo, a nie na płasko?
Danusia pisze:Mniam , uwielbiam ciasta francuskie![]()
Ja nie umiem ich robić,ale mój młody podobno w pracy jest mistrzem w robieniu francuskiego. Ale w domu jeszcze mi nie zrobił
Robię zatem tylko z gotówca
alus1 pisze:Danusia pisze:Mniam , uwielbiam ciasta francuskie![]()
Ja nie umiem ich robić,ale mój młody podobno w pracy jest mistrzem w robieniu francuskiego. Ale w domu jeszcze mi nie zrobił
Robię zatem tylko z gotówca
Wiesz, szczerze? to ja nigdy sama nie zrobiłam francuskiego
kupuję gotowe w sklepach a z nich można cuda zrobić
pewno gdyby takich nie było to może bym się zmusiła do wyprodukowania własnoręcznie![]()
te pokazane wyżej można podać na wytrawno z musem z łososia czy co nam tylko wpadnie do głowy
Danusia pisze:
no bo wyrabianie ciasta francuskiego to podobno sztuka jest, pracochłonne bardzo.Młody w cukierni robi , więc nie ma wyjścia , musi![]()
Ja czesto parówki w tym cieście robię
alus1 pisze:Danusia pisze:
no bo wyrabianie ciasta francuskiego to podobno sztuka jest, pracochłonne bardzo.Młody w cukierni robi , więc nie ma wyjścia , musi![]()
Ja czesto parówki w tym cieście robię
taaa wymaga cierpliwości a ja mam z nią spore problemy![]()
łosoś zapiekany we francuskim jest pyszny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1135 gości