Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:cudne modele... oba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
agakow82 pisze:mar9 pisze:cudne modele... oba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nie wiem dlaczego Oktuś nie lubi zdjęć?Przecież fajnie jest być fotografowanym
Hania
bozena640 pisze:agakow82 pisze:mar9 pisze:cudne modele... oba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nie wiem dlaczego Oktuś nie lubi zdjęć?Przecież fajnie jest być fotografowanym
Hania
Oktuś to facet, a faceci nie przepadają za zdjęciami. Musisz mu Haniu powiedzieć, że takiego przystojniaka Wszyscy chcą oglądać, może wtedy pozwoli na parę zdjęć
agakow82 pisze:bozena640 pisze:agakow82 pisze:Ja nie wiem dlaczego Oktuś nie lubi zdjęć?Przecież fajnie jest być fotografowanym
Hania
Oktuś to facet, a faceci nie przepadają za zdjęciami. Musisz mu Haniu powiedzieć, że takiego przystojniaka Wszyscy chcą oglądać, może wtedy pozwoli na parę zdjęć
Ciociu ja Oktusiowi mówie że jest taki męski i piękny![]()
![]()
![]()
![]()
Hania
mar9 pisze:Doderek nareszcie jest tam, gdzie należy (na łóżku)
![]()
Haneczko, powiedz Oktusiowi, że kocie forum oglądają tez koteczki, może któraś się w nim zakocha i Doduś będzie miał sympatię
agakow82 pisze:mar9 pisze:Doderek nareszcie jest tam, gdzie należy (na łóżku)
![]()
Haneczko, powiedz Oktusiowi, że kocie forum oglądają tez koteczki, może któraś się w nim zakocha i Doduś będzie miał sympatię
Doderek juz dawno obczaił co to łóżkoto mądry koteczek
i szcześliwy
Bardzo się cieszę że sie "zaklimatyzował" w domku![]()
Forum oglądają inne kotki?W Oktusiu może się zakochać jakaś kotka?O nie !! On jest mój
![]()
Hania
mar9 pisze:agakow82 pisze:mar9 pisze:Doderek nareszcie jest tam, gdzie należy (na łóżku)
![]()
Doderek juz dawno obczaił co to łóżkoto mądry koteczek
i szcześliwy
Bardzo się cieszę że sie "zaklimatyzował" w domku![]()
Forum oglądają inne kotki?W Oktusiu może się zakochać jakaś kotka?O nie !! On jest mój
![]()
Hania
ups, no to mamy wyznanie miłości
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości