U nas upal straszliwy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Wstyd powiedzieć, ale my też po południu padliśmy na godzinkę.
MonikaMroz pisze:kalair pisze:Wstyd powiedzieć, ale my też po południu padliśmy na godzinkę.
Jaki wstyd??
Ja jeszcze przed obiadem spałam 1,5 h. Amy mnie obudziła bo zaczęła gryźć koc bo był nie po tej stronie co trzeba![]()
Hello
anulka111 pisze:moje jak sie klade to tez ida spac![]()
To ja jestme ta zla,ktora budzi koty,w domu wymieklam i mam brosa wsadzonego do kontaktu-wczoraj przyznaje ,ze przestaly nade choc w domu latac komarzyska-a musze wietrzyc,bo zwariuje,dzis wyciagam w domu wentylator,by nie zwariowac od upalu.
Ściany zacyznaja sie nagrzewac,a powietrze za cieple nawet teraz wieczorem.
bubor pisze:Jaki piękny bannerek , co za wyraziste mniej lub bardziej nakrapiane pysie, Laffciu
Ps :
Upał dawno już za nami
za niedługo już dziewiąta
więc najwyższy czas Kalair
na podanie nówki wąta .........
Ja dotad nie mialam powodu ,by wlaczac,ale dzis uwazam,ze juz trzeba- moim zdaniem nawet w srodku nocy bedzie za cieplo,by wychlodzic z zewn budynek-ale pozyje sie zobaczy-planuje dzis dlugo buszowackalair pisze:anulka111 pisze:moje jak sie klade to tez ida spac![]()
To ja jestme ta zla,ktora budzi koty,w domu wymieklam i mam brosa wsadzonego do kontaktu-wczoraj przyznaje ,ze przestaly nade choc w domu latac komarzyska-a musze wietrzyc,bo zwariuje,dzis wyciagam w domu wentylator,by nie zwariowac od upalu.
Ja mam na razie wyłączony wentylator, bo pralka chodzi, korki wybija.. Ciepło..
agusialublin pisze:kalair pisze:Wąt się robi powoli...
ale masz fajny banerek Bożenko![]()
a kto Ci go zrobił![]()
Doberek
anulka111 pisze:Ja dotad nie mialam powodu ,by wlaczac,ale dzis uwazam,ze juz trzeba- moim zdaniem nawet w srodku nocy bedzie za cieplo,by wychlodzic z zewn budynek-ale pozyje sie zobaczy-planuje dzis dlugo buszowackalair pisze:anulka111 pisze:moje jak sie klade to tez ida spac![]()
Ja mam na razie wyłączony wentylator, bo pralka chodzi, korki wybija.. Ciepło..
anulka111 pisze::ryk: Na razie planuje kuwety ogarnac, kolo 23 pewnie bedziemy chodzic z piesaOstatnio u mnie dlugo trwa planowanie,a czesc realizacyjna jakas krotka hy hy
kalair pisze:
A w ogóle zapraszamy tu![]()
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=155102
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 125 gości