Mirmiłki IV - sushi i Pushido, foty str. 99

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 06, 2013 9:00 Re: Mirmiłki IV - sushi i Pushido ;)

Swego czasu mój ojciec nauczył naszego owczarka (tak, miałam kiedyś PSA i nie chodzi bynajmniej o Czesia, którego Hańka z owczarkiem myli), że zanim mu nałoży mokrego, to da na widelcu, na spróbowanie. Tak go nauczył, że pies nie wziął nic do pyska, zanim pierwej nie dostał próbki. Jak wino w restauracji.

EDIT: Proszę o zajęcie miejsc w boksach startowych. Jak wrócę z zakupów, będzie nowy wąt.
Aniada

Post » Sob lip 06, 2013 9:03 Re: Mirmiłki IV - sushi i Pushido ;)

Aniado, on taki malutki i słodziutki, to nie jego wina.
On się zwyczajnie boi ,że się zgubi w łazience...i zostanie sam i będzie płakał....nieszczęśliwy będzie, zagubiony i w ogóle KTO POMOŻE MISIULKOWI!!!???
No to już chyba sama rozumiesz ,że chodzenie z Misiem do łazienki jest Twoim najważniejszym życiowym celem i obowiązkiem.
No, wybacz.
Ale jeśli moja mama MUSI chodzić kilka razy dziennie z Felixem do piwnicy i działać w branży "wielcy odkrywcy i wynalazcy" to Ty możesz chadzać do łazienki!
Felix doszedł do wniosku ,że tak właśnie trzeba robić i NIKT nie próbuje dyskutować : mama chodzi i z nim rozmawia , bo on sam się boi.

Miś ma nasze pełne poparcie.
Miś ma rację.

Nie bądź taka OKRUTNA Aniado!!!! :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob lip 06, 2013 11:40 Re: Mirmiłki IV - sushi i Pushido, foty str. 99

Wzruszyłam się do łez. :crying: :crying:

Mały Miś, w łazience błądzi dziś,
Tak smutny jest ten Miś,
Ach, kto pomoże mu!

A tymczasem z dedykacją dla Serniczka. Moja praca dyplomowa z ekspresowego, wakacyjnego kursu robienia sushi.

Obrazek
Aniada

Post » Sob lip 06, 2013 12:24 Re: Mirmiłki IV - sushi i Pushido, foty str. 99

Proszę o zamknięcie wątku. Następna część TUTAJ: viewtopic.php?f=46&t=154472&p=9946628#p9946628

Nie sikamy na prawo i lewo, bo podłogi nowe...
Ostatnio edytowano Sob lip 06, 2013 13:58 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Zamykam na próśbę Założycielki.
Aniada

[poprzednia]