Historia Felki i Wacusia/Wacuś odszedł-strasznie to trudne!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 21, 2013 20:54 Re: Nie ma już Wacusia - strasznie to trudne!

Nie ma słów pocieszenia, które pomogą przy takiej stracie...bardzo współczuję Tobie i Wackowi
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Wto maja 21, 2013 21:15 Re: Nie ma już Wacusia - strasznie to trudne!

agnieszka.mer pisze:Nie ma słów pocieszenia, które pomogą przy takiej stracie...bardzo współczuję Tobie i Wackowi

Dzięki za zrozumienie, chociaż tak jak mówisz Agnieszko nic mnie nie pociesza w tej chwili.

Dziękuję Wam wszystkim, wiedziałam, że tu mogę napisać i nikt nie powie "to tylko kot" i nikt nie pomyśli, że jestem stuknięta, że nie mogę przestać ryczeć i żadna myśl nie daje ulgi. Jedynie może, że już nie cierpi.

Ale to się potoczyło tak nagle, że rozpamiętuję każdą chwilę z ostatniego tygodnia i zadręczam się każdą myślą, co mogłam zrobić lepiej albo inaczej... że wczoraj jak go zostawiałam w lecznicy mogłam go jeszcze raz pogłaskać, albo coś mu jeszcze powiedzieć na uszko, albo przytulić jeszcze raz i poczuć zapach jego futerka... pachniał jak pluszak, wiecie jak pachnie brzuszek takiego czyściutkiego kotka... i takie kurzowe łapki...

... ale ja myślałam, że go jeszcze przywiozę do domu...

... myślałam, że umrze kiedyś cichutko, bo jego chore serduszko przestanie po prostu bić...

... a on mi wywinął taki numer... nie spodziewałam się...

...nic nie mogę robić, bo wszystko mi go przypomina...

moni_f

Od: Pt sie 08, 2008 19:59

Post » Wto maja 21, 2013 21:20 Re: Nie ma już Wacusia - strasznie to trudne!

Moni -boli i jeszcze dłuuugo bolec będzie!
Wiem-przeszłam to juz trzykrotnie i to w przeciągu trzech miesięcy-wiem o czym piszesz-wierz mi!
Przytulam z całego serca
Tu nikt Ci nie powie-to tylko kot-bo każdy kot-to aż kot!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

[poprzednia]