ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 15, 2012 15:12 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))

Oj Ptysiu,Ptysiu chcesz żeby ci Duża zeszła na zawał?Dobrze,że chociaż Balbinka ochrzaniła ciebie i mam nadzieję będziesz pamiętał :wink: Może Ptyś zobaczył wróbla i postanowił zapolować? :D Moja kotka zawsze skrzeczała na parapecie jak widziała wróbla :lol: raz mi też spadła z pierwszego piętra w kwiatki,ale szybciutko zbiegłam na dół złapałam kaskaderkę :D

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Nie lip 15, 2012 15:13 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))

Małgoś, przypomniałam sobie, jak mierzyłyśmy :(
dobrze, że Pan Dziadziuś zrobi, co trzeba.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie lip 15, 2012 15:16 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))

Przerażony to mało powiedziane... Jeszcze tak cichutkiego miaukania wydobywającego się z jego gardełka nie słyszałam... A On to potrafi... Kiedyś rozmawiałam z Mamą przez telefon i jak usłyszała jego "miaukanie" kazała mi iść z "jej wnusiem" do weterynarza, bo go NA PEWNO COŚ BOLI!! Przecież to nie możliwe, aby kot sam z siebie tak zawodził i tak miauczał... A miauczał.. za jedzeniem... Oczywiście byłam z nim u weterynarza, bardziej dla niej niż dla siebie i oczywiście Pani weterynarz mnie wyśmiała... Stwierdziła, że mam gadającego kota i tyle ;)

A potem w domu na każde moje dotknięcie podskakiwał ze strachu... Ale dziś już jest dobrze, nawet zdążył już mi ze 2 razy wyciumkać koszulkę, raz rano koło 8 i dosłownie 5 min temu...

Malgosia Wroc

Od: Nie lis 20, 2011 15:30

Post » Nie lip 15, 2012 15:18 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))

Okna w pokojach są pozabezpieczane i praktycznie non stop otwarte, ale on nie zwiał przez okno w pokoju, lecz kuchni...

Malgosia Wroc

Post » Nie lip 15, 2012 15:34 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))

Stuknęła nam 100-tka ;)

Czas zacząć nowy wątek :)

Nawet sama osobiście go stworzyłąm :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Zapraszamy
Balbinka, Ptyś i Oczywiście Ja :)

viewtopic.php?f=1&t=144135

Malgosia Wroc

[poprzednia]