Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 30, 2012 15:14 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

Neigh pisze:
Pleiades pisze:Serio? Oj nie wiedziałam! A ja myślałam, że będą maltretować te sutki matki do upadku :D I że macierzyństwo to poświęcenie :lol: :oops: Faaajnie, że rozwiałyście moje wątpliwości :ok:

No coś Ty - Matka tez Człowiek. Nie ma współpracy, nie ma ma cyca. Jest gryzienie, nie ma cyca. To naprawdę działa. Moje Młodsze Alergiczne - zamiast powywalać zwierzęta ( jak mi wokol WSZYSCY życzliwie radzili ) karmiłam do 1,5 roku. Kawał baby, żadnych alergii, 4 koty i 2 psy. Można? Mozna.......tyko trza wierzyć we własny instynkt a nie w to co teściowa mówi;-)

Dużo się naczytałam o gryzieniu sutków matki, o krwawieniu z piersi, stąd te moje wątpliwości :oops: Ale ogólnie kocia matka to nie ludzka, ja np. mam obrzydzenie co do przystawiania dziecka do piersi :oops: Moi dwaj synowie wychowani butelką, rosną zdrowo i chwała im za to.
Tak czy owak przyroda ( i zwierzęta) lepiej sobie radzi niź ludzie.
Sorceress Pleiades, koty, Sorceress' Knight, dwa książątka półkrwi i mała czarownica :)
http://emberiza.deviantart.com/

Obrazek

Pleiades

Od: Czw lip 29, 2004 13:07

Post » Śro maja 30, 2012 16:07 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

Ludzie sobie świetnie radzą, jesteśmy ssakami i bez wynalazków dostępnych obecnie jednak przetrwaliśmy tysiące lat.

Upraszam o kolejną część przygód Tygrysa w Niebieskich Krainie :mrgreen:
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Śro maja 30, 2012 16:12 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

tak, tak, peoszę o następną część wątku, już bez wynurzeń cycowych :D

Ps. nie, ludzie sobie nie świetnie radzą... :oops:
Sorceress Pleiades, koty, Sorceress' Knight, dwa książątka półkrwi i mała czarownica :)
http://emberiza.deviantart.com/

Obrazek

Pleiades

Od: Czw lip 29, 2004 13:07

Post » Śro maja 30, 2012 16:31 Re: Boluś ze śmietnika. Kupię krowę w trybie PILNYM!! ;)

Dobrze zatem. Uprasza się o zamknięcie.

Dalsze olabogowanie i - rzecz jasna - zchwyty przenosimy tutaj: viewtopic.php?f=1&t=142575
Ostatnio edytowano Śro maja 30, 2012 17:00 przez Beliowen, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Zamykam :)
Aniada

[poprzednia]