MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :) :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 20, 2012 19:06 Re: MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :

a teraz ktos nie tylko go polubil, ale pokochal na dobre i na zle :piwa:

Nowy watek mozna juz zalozyc, chyba, ze wolisz poczekac, az koti bedzie u Ciebie i wtedy zalozysz watek?...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt kwi 20, 2012 19:08 Re: MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :

No bo jak Go nie kochać! No ja wzięłam wolne do środy, żeby z nim posiedzieć w domu i ukochać i pokazać co i jak. Denerwuję się, ale czuję, że będzie dobrze. :) Kochany mruczuś! :*:*:*:* :1luvu:

Rozmawiałam z Julią, będzie w Warszawie między 1:30, a 2:30. Już jest w drodze, mam nadzieję, że ta podróż to początek najpiękniejszego, najszczęśliwszego i najlepszego życia jakie Maniuś kiedykolwiek miał! :*

Więc proszę o zamknięcie tego wątku, tak jak za Maniusiem zamyka się wszelki smutek i ból jakiego w życiu zaznał, i otwierają się tylko pieszczoty, szczęście, miłość i mięso :ryk: na nowym wątku:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=141292&p=8799456#p8799456

Dziękuję za wszystko Olu i Justyno! :*

zaneta22

Od: Pt kwi 13, 2012 14:54

Post » Pt kwi 20, 2012 19:10 Re: MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :

Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt kwi 20, 2012 20:33 Re: MANIEK (FIV+) nareszcie w DS u zaneta22 w W-wie! :) :) :

ladnie to ujelas: ten etap smutku, samotnosci zamknal sie juz w dniu, gdy trafil do Justyny. Ale to byl etap przejsciowy, przygotowujacy do tego co teraz nastapi :)
Zycie jak w Madrycie :mrgreen: :piwa:

jako autorka watku prosze o jego zamkniecie :)
To co zle, przykre i smutne ten uroczy kicius ma juz za soba definitywnie :)
Jak tylko sie dotra z nowa Duza, to dopiero wtedy sie przekona, co znaczy zyc pelnia zycia, pelnia kociego szczescia :)
To my Ci dziekujemy, zlota kobieto, za to, ze nie uleklas sie przed niczym co zwiazane z Mankiem :) Za to, ze zdecydowalas sie wlasnie jemu dac szanse, dom, milosc. choc takich jak on jest mnostwo (wystarczy przejrzec cale miau, a o ilu kocich biedach miau nie wie?) :cry: :roll:
Ciezko mi sie bylo rozstac z Maniusiem, pozegnac sie z nim przed wyjazdem, czulam sie jak matka, ktorej dziecko doroslo (nie wiadomo kiedy) i wyfruwa wlasnie z gniazdka :) Ale jestem o niego spokojna, wiem, ze bedzie dobrze, nawet, gdyby cos zlego sie wydarzylo, to jestem spokojna, bo wiem, ze Tobie tez zalezy na szczesciu Manka, na jego bezpieczenstwie, zdrowiu, na nim samym. To wspanialy, wyjatkowy kot :) Bedziecie razem tak szczesliwi, ze znajomi z zazdrosci tez zaczna przygarniac koty widzac wasze szczescie :)

PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEGO WĄTKU W IMIENIU JEGO GŁÓWNEGO BOHATERA, MAŃKA :) :ok: :piwa:
Maniusiu, niech Cie, Skarbie, Opatrznosc ma w swej opiece i czuwa nad Toba :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

zamykam
alix76

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia]