Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 06, 2011 8:23 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Czy Twój Ryszard też tak się panoszy w Twoich posiłkach???
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Nie lis 06, 2011 8:25 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

joarkadia pisze:Czy Twój Ryszard też tak się panoszy w Twoich posiłkach???

Nie. Nie pozwalam mu. Owszem, próbuje żebrać i postawi czasem łapki na stół ale odstawiam go na bok. Jak jest jedzenie na stole czy szafkach nie wolno mu wchodzić i jesli próbuje (a próbuje)- odstawiam na podłogę. :D

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Nie lis 06, 2011 8:28 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

No cóz, ja też próbuje wszystkie koty odstawiać... jak widac z marnym skutkiem :ryk: ale Chmurkowi smakowała ta zupa jak śmietanka albo kawałek surowego mięska :mrgreen:

joarkadia

Post » Nie lis 06, 2011 8:41 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

No to ja bym mu dała do jego miseczki- ale jedzenie na podłodze :D . Z talerzy młodemu nie wolno absolutnie jeść ... :)
A jak Karinka? I Ty?

juana

Post » Nie lis 06, 2011 14:12 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Wiesz, ja mam cztery takie diabełki... jednego odgonię, zsadzę ze stołu, to pozostałe dostają szwungu i dorywają się do żarcia :mrgreen:
A my dzisiaj pojechałyśmy przez całą Warszawę na cmentarz. Miałyśmy jechać w święto zmarłych, ale przy takim nawale ludzi byśmy zostały pewnie zgniecione :evil: więc dopiero dziś bylyśmy na grobach praprababci, prababci i dziadka Karinki. Przy okazji potwierdziło się, że mała nie przepada za dłuższymi przejazdami metrem :twisted: o czym zawiadomiła mnie krzykiem po 3 stacji :mrgreen: Mała ma się świetnie, płucka na pewno ma zdrowe :ryk:
A ja.... żyję jakoś....

joarkadia

Post » Nie lis 06, 2011 21:38 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Najbardziej zatwardziały w uporze przed jawnym okazywaniem swoich pozytywnych uczuć do malucha Garfildosek właśnie przed chwilą wziął małego (2,5 kilo) Chmurka w zęby i zepchnął za łóżko :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Mały zrobił się mega bezczelny i chciał wygryźć Garfildoska z jego miejsca na kanapie - nie udało mu się tym razem :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Puszek za to skosztował winogronka.... izaczął pluć na wszystkie strony świata z miną jakbym podsunęła mu cykutę conajmniej :ryk: :ryk: :ryk: Ryś majestatycznie zajął miejsce na szafie i obserwuje świat z wysokości nie zniżając się do poziomu reszty kotów (czyli podłogi) :twisted: Poza tym - UWAGA - Ryś naprawdę schudł przez te ganianie i konieczność ciągłego uciekania przed Chmurasem Wygonionym Z Lóżka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A Karinę sprzedałam mojej lokatorce i tam wreszcie się uspokoiła. Pomaga Swietłanie pisać tekst do gazety - wszysytkie takie teksty wracają z adnotacją, że są świetne i zamawiają jeszcze. Mała zaczyna się więc kształcić w stronę dziennikarstwa :mrgreen: :mrgreen:

joarkadia

Post » Nie lis 06, 2011 21:44 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Głodzisz Rysia :twisted:
Czas na nowy wątek :wink:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie lis 06, 2011 21:46 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

No właśnie, no właśnie :mrgreen:

juana

Post » Pon lis 07, 2011 8:34 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

A proszę bardzo viewtopic.php?f=1&t=135343&p=8169281#p8169281
Miło widzieć takie poganianie :ryk: :ryk: :ryk:

joarkadia

[poprzednia]