Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach, cz. 1

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 01, 2011 14:29 Re: Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach-trekking wokół domu..

Kurcze, ja miałam inny płyn. Drogi i do kupienia w Castoramie, ale za to megaskuteczny. Jak on się nazywał... :roll:
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Pt wrz 02, 2011 12:06 Re: Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach-trekking wokół domu..

Dobrnęliśmy do setnej strony i czas kończyć wątek :)
Nie wiem czy zakładać kolejny?
Czy chcecie czytać dalej o Broszeńce?
I reszcie naszych emerytów i rencistów :wink:

Broszeńka zawdzięcza Wam życie, za co będę dozgonnie wdzięczna :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Teraz pomalutku wraca do zdrowia - wątroba już jest prawie zaleczona i nietolerancje i alergie pokarmowe prawie opanowane :piwa:
Najbardziej teraz doskwiera jej serduszko i płuca - upały i kurz remontowy nie pomagają niestety :|
Martwi mnie to że coraz bardziej dokuczają jej przepukliny pachwinowe i nasz wet mówi że operacja jest konieczna... Na razie wciąż to odkładamy ze względów na niewydolność oddechowo-krążeniową, ale im bardziej Broszka "owija się sadełkiem" tym bardziej jej te przepukliny przeszkadzją :(
Broszka nadal rośnie i tyje jak szalona - waży już 3,5kg - taki się zrobił z niej wyrośnięty karzełek :lol:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pt wrz 02, 2011 12:13 Re: Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach-trekking wokół domu..

Co to za pytania :twisted: Pewnie, że chcemy czytać ... i o Broszce, i o Seniorkach, i o koninkach, i o jaskółkach :!: No i gdzie tą swoją wykończona kuchnię w końcu pokażesz jak wątku nie będzie :ok:
Dobrze, że wiedzie się lepiej ... takie miejsca jak Twój wątek są potrzebne na forum - można sobie przysiąść w kąciku z kubkiem herbaty, podczytywać, odpoczywać i uśmiechać się :1luvu:
Wnioskuję o założenie kolejnego :regulamin:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pt wrz 02, 2011 12:19 Re: Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach-trekking wokół domu..

ja też :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Pt wrz 02, 2011 12:26 Re: Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach-trekking wokół domu..

Willow_ pisze:Co to za pytania :twisted: Pewnie, że chcemy czytać ... i o Broszce, i o Seniorkach, i o koninkach, i o jaskółkach :!: No i gdzie tą swoją wykończona kuchnię w końcu pokażesz jak wątku nie będzie :ok:
Dobrze, że wiedzie się lepiej ... takie miejsca jak Twój wątek są potrzebne na forum - można sobie przysiąść w kąciku z kubkiem herbaty, podczytywać, odpoczywać i uśmiechać się :1luvu:
Wnioskuję o założenie kolejnego :regulamin:

przyłączam się :) :ok:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pt wrz 02, 2011 12:30 Re: Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach-trekking wokół domu..

Uprzejmie upraszamy się o niemarudzenie i założenie nowego wątku ze wszystkich wcześniej wymienionych powodów :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Pt wrz 02, 2011 12:37 Re: Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach-trekking wokół domu..

Nawet nie straszcie, że mogłoby nie być drugiej części :strach:

brązowobiali

Od: Śro kwi 28, 2010 19:02

Post » Pt wrz 02, 2011 12:50 Re: Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach-trekking wokół domu..

Zakładaj wątek i nie marudź :wink: Przecież wiesz, że chętnie poczytamy co u Was słychać :D
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt wrz 02, 2011 12:51 Re: Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach-trekking wokół domu..

Również chcę przyłączyć się do wszystkich wcześniejszych wypowiedzi. Chcemy, bardzo chcemy nowy wątek o Broszcze i o jaskółkach, konikach i tej nowej kuchni. Serdecznie pozdrawiam i czekamy. :ryk: :ryk: :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jasia i dwie kotunie Pusia i Sisi. :roll:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Pt wrz 02, 2011 13:31 Re: Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach-trekking wokół domu..

Broszka pisze:Dobrnęliśmy do setnej strony i czas kończyć wątek :)
Nie wiem czy zakładać kolejny?
Czy chcecie czytać dalej o Broszeńce?
I reszcie naszych emerytów i rencistów :wink:

Broszko Ty nie żartuj 8O
Obrazek...Obrazek .. http://facebook.com/julka75
Obrazek Obrazek Obrazek ...................... Obrazek

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Pt wrz 02, 2011 16:04 Re: Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach, cz. 1

No to zapraszamy z Brosieńką do drugiego wątasa :)
viewtopic.php?f=1&t=132576

do zamknięcia
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

[poprzednia]