Garfield i Fredzia + Fechin oraz mały "karakanek" ;) 96

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 16, 2011 21:51 Re: Garfield i Fredzia + Fechin oraz mały "karakanek" ;) 96

MariaD pisze:Malucha ma szczęście. Odkarmi się, spokojnie, anemia też sobie pójdzie precz. :ok:

Pewnie, że spokojnie :D nigdzie nam się już nie śpieszy, morfologia ogólnie dobra, jeno ta anemia no i wyszło, że była zarobaczona, jest już po 2 odrobaczeniach, więc współlokatorów się pozbyliśmy. Kolację rąbie z betaglukanem i witaminkami od Cioci ewkaa, TOTWa wcina w ciągu dnia. Przed sterylką znowu zrobię jej morfologię, tak na wszelki wypadek, zobaczymy czy wyniki się poprawiły. No ale to dopiero za parę tygodni :)
Teraz jak będę miała wolny, lub wolniejszy dzień zaczniemy zapoznawać się z resztą towarzystwa. Dzisiaj na chwilę otworzyliśmy drzwi, mała leżała u mnie na kolanach, z góry warczała i syczała na koty. Garf się nie przejmował, zwiedził pokój, Fredka weszła i zatrzymała się w jednym miejscu, Czinek za to wszedł na chwilę, ale jak usłyszał, że ktoś go tam nie chce, bo warczy i syczy to zdezerterował 8) tylko potem w przedpokoju komentował dość długo :lol:
ewkaa i nie, nie nagrałam tego, bo to był spontan, nagram następne spotkanie :wink:

Gosiak104

Od: Nie gru 18, 2005 10:36

Post » Wto sie 16, 2011 21:55 Re: Garfield i Fredzia + Fechin oraz mały "karakanek" ;) 96

Wieści super bardzo się cieszę,że się malutkiej udało :1luvu: :piwa:
ObrazekObrazekhttp://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131880&p=7865586#p7865586

MAGDZIOL

Od: Wto paź 10, 2006 18:53

Post » Wto sie 16, 2011 21:59 Re: Garfield i Fredzia + Fechin oraz mały "karakanek" ;) 96

Gosiak104 pisze:Czinek za to wszedł na chwilę, ale jak usłyszał, że ktoś go tam nie chce, bo warczy i syczy to zdezerterował 8) tylko potem w przedpokoju komentował dość długo :lol:

No Czinuś jest słodki i pocieszny :lol: F zrobił by rozróbę jak z Gaminą :roll:

ewkaa

Od: Śro sie 31, 2005 19:02

Post » Wto sie 16, 2011 22:14 Re: Garfield i Fredzia + Fechin oraz mały "karakanek" ;) 96

Gosiak104 pisze:
MariaD pisze:Malucha ma szczęście. Odkarmi się, spokojnie, anemia też sobie pójdzie precz. :ok:

Pewnie, że spokojnie :D nigdzie nam się już nie śpieszy, morfologia ogólnie dobra, jeno ta anemia no i wyszło, że była zarobaczona, jest już po 2 odrobaczeniach, więc współlokatorów się pozbyliśmy. Kolację rąbie z betaglukanem i witaminkami od Cioci ewkaa, TOTWa wcina w ciągu dnia. Przed sterylką znowu zrobię jej morfologię, tak na wszelki wypadek, zobaczymy czy wyniki się poprawiły. No ale to dopiero za parę tygodni :)
Teraz jak będę miała wolny, lub wolniejszy dzień zaczniemy zapoznawać się z resztą towarzystwa. Dzisiaj na chwilę otworzyliśmy drzwi, mała leżała u mnie na kolanach, z góry warczała i syczała na koty. Garf się nie przejmował, zwiedził pokój, Fredka weszła i zatrzymała się w jednym miejscu, Czinek za to wszedł na chwilę, ale jak usłyszał, że ktoś go tam nie chce, bo warczy i syczy to zdezerterował 8) tylko potem w przedpokoju komentował dość długo :lol:
ewkaa i nie, nie nagrałam tego, bo to był spontan, nagram następne spotkanie :wink:

Dzielne malenstwo,a Czinek mial prawo komentowac ,skoro ktos go opyszczyl :wink:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Wto sie 16, 2011 22:16 Re: Garfield i Fredzia + Fechin oraz mały "karakanek" ;) 96

Jeszcze mi się pomyślało, że takie wspaniałe wieści wymagają odpowiedniego uczczenia 8) - NOWYM WĄTKIEM :mrgreen:

ewkaa

Post » Wto sie 16, 2011 22:17 Re: Garfield i Fredzia + Fechin oraz mały "karakanek" ;) 96

tez prawda :P
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Wto sie 16, 2011 22:32 Re: Garfield i Fredzia + Fechin oraz mały "karakanek" ;) 96

ewkaa pisze:Jeszcze mi się pomyślało, że takie wspaniałe wieści wymagają odpowiedniego uczczenia 8) - NOWYM WĄTKIEM :mrgreen:

To za chwilkę :wink:
anulka111 pisze:
Gosiak104 pisze:

Dzielne malenstwo,a Czinek mial prawo komentowac ,skoro ktos go opyszczyl :wink:

Ja jej się w sumie nie dziwię, że boi się kotów. Do tej pory była atakowana, gryziona i co tam jeszcze. Nie ufa kotom, a jeszcze jak jej do pokoju weszły 3 sztuki, do tego tak duże, zwłaszcza Czinuś, to można było się wystraszyć :twisted:

Gosiak104

Post » Wto sie 16, 2011 22:49 Re: Garfield i Fredzia + Fechin oraz mały "karakanek" ;) 96

Gosiak104 pisze:Ja jej się w sumie nie dziwię, że boi się kotów. Do tej pory była atakowana, gryziona i co tam jeszcze. Nie ufa kotom, a jeszcze jak jej do pokoju weszły 3 sztuki, do tego tak duże, zwłaszcza Czinuś, to można było się wystraszyć :twisted:

Ciekawe czy jej mamusia była długowlosa, bo może ona z Czinkiem właśnie najchętniej sie zaprzyjaźni :mrgreen:
Nie zapomnę z jakiem radosnym mrrruuiiii zeskoczyła z kanapy Ganima na widok odwróconego tyłem Fenrisia :lol:
To było coś w stylu:
[ Gamina w radosnych podskokach] Mrrruuuiii oooo mamuuusia.... O OŁ [i stanęła jak wryta, bo F odwrócił się do niej z warkotem] :ryk:

ewkaa

Post » Wto sie 16, 2011 22:53 Re: Garfield i Fredzia + Fechin oraz mały "karakanek" ;) 96

Gosiak104

[poprzednia]