Mała Bejbi od początku choruje

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 15, 2011 8:31 Re: Mała Bejbi od początku choruje

izka53 pisze:Vailet, ja jak zawsze w tym tyg w nocy piszę i widzę, że Kalair już napisała, dlaczego trzeba wątek kończyć. To powód do dumy :1luvu: , że wątek wciąż żyje, że masz grono przyjaciół :ok:
Wątek może mieć ten sam tytuł, z zaznaczeniem part 2 lub II. W pierwszym poście warto streścić cały pierwszy wąt, aby nowi czytacze byli od razu zorientowani, o co chodzi, bez konieczności cofania się do poprzedniego

vailet pisze:.Co do rujki to wet chyba przez ten wątek bał się powiedzieć co zrobić :( albo nie wie,ale stawiam na to pierwsze.

vailet, nie przesadzaj, co to za wet, co się forum boi 8O . Ja stawiam na drugie, weci nie lubią kotów problemowych, u Bejbi po prostu nie wiadomo co lepsze,a on boi się podjąć decyzję.
Wie, że ruję ją dodatkowo obciążają, a pamiętaj, że mogą przejść w permanentne, czyli dwa - trzy - dni przerwy i na nowo, a jednocześnie jest wiele innych obciążeń :evil:
A co z konsultacją na Białobrzeskiej?

Bo wet jest wrażliwy,a ja za dużo napisałam.Sam mi powiedział że w depresję by wpadł jak by miał słuchać tych wszystkich złych rzeczy.Jasne że nikt takich kotów nie lubi,ludzi też :mrgreen:
Dziś mnie nie obudziła,może taka padnięta byłam?Na Białobrzeską płyta dotrze do radiologa w poniedziałek.izka53,pomóż jak teraz jesteś bo nie wiem nawet jak opróżnić skrzynkę PW :?:Mam wiadomość i nie mogę przeczytać :(
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt lip 15, 2011 8:36 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Jest 100 ston zaraz będę zamykać wątek,ale niech ktoś proszę pomoże z tymi PW :( Wcale mnie nie cieszy że ma tyle stron,wolałabym wogóle bo to wszystko że Bejbi ciągle coś dopada.
Obrazek ,

vailet

Post » Pt lip 15, 2011 8:38 Re: Mała Bejbi od początku choruje

żeby opróżnić skrzynkę zaznaczasz wiadomość (okienko po prawej stronie wiadomości), na dole masz pasek "odznacz jako ważne" " i jak go rozwiniesz, to pojawi się opcja "usuń zaznaczone" - i usuwasz poprzez naciśnięcie "Idź"...

edit: zmieniłam instrukcję, bo sama już to na pamięć robiłam i nie pamiętałam krok po kroku :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pt lip 15, 2011 8:49 Re: Mała Bejbi od początku choruje

katarzyna1207 pisze:żeby opróżnić skrzynkę zaznaczasz wiadomość (okienko po prawej stronie wiadomości), na dole masz pasek "odznacz jako ważne" " i jak go rozwiniesz, to pojawi się opcja "usuń zaznaczone" - i usuwasz poprzez naciśnięcie "Idź"...

edit: zmieniłam instrukcję, bo sama już to na pamięć robiłam i nie pamiętałam krok po kroku :mrgreen:

Dzięki :1luvu: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt lip 15, 2011 9:07 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Opróżniłam 41%zostało na PW,ale nie wiem ile to zajmie,poukładanie tego,więc nie mogę jeszcze odczytać PW.Czy modzi sami zamką ten wątek?Czy ja coś muszę zrobić by zacząć nowy :?:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt lip 15, 2011 10:21 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Nic, po prostu zaloz i podaj linki. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lip 15, 2011 10:25 Re: Mała Bejbi od początku choruje

kalair pisze:Nic, po prostu zaloz i podaj linki. :wink:

kalair,już założyłam i banerek jest.Mogłabyś jeszcze spojrzeć czy tak ma być i tego Arielka jeśli możesz podaj link bo wiem że Ty robiłaś banerek :D dlatego taki ładny :ok:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt lip 15, 2011 22:11 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Gdzie następny wątek? Jest już?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob lip 16, 2011 11:25 Re: Mała Bejbi od początku choruje

jasdor pisze:Gdzie następny wątek? Jest już?

Jest już jasdorciu :ok: :kotek:
Obrazek ,

vailet

[poprzednia]