Zapomnialam dodac ,ze graly w pilke nozna grudkami ziemii -wszystkie trzy koty,przy czym Rys z radosci skakal do gory i czail sie na nie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze::ryk:
Zapomnialam dodac ,ze graly w pilke nozna grudkami ziemii -wszystkie trzy koty,przy czym Rys z radosci skakal do gory i czail sie na nieUznaje ,ze Rys jest zdrowy i w formie
i ciesze sie ,ze mieszkam na parterze-bo jak słonie tupia
mar9 pisze:anulka111 pisze::ryk:
Zapomnialam dodac ,ze graly w pilke nozna grudkami ziemii -wszystkie trzy koty,przy czym Rys z radosci skakal do gory i czail sie na nieUznaje ,ze Rys jest zdrowy i w formie
buziaczki dla tuptusiów![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dziękuję, wiesz za co?![]()
![]()
anulka111 pisze:mar9 pisze:anulka111 pisze::ryk:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Domyslam sie![]()
Coz w najblizszym czasie bede poszukiwaczka zwirku dla ksiezniczki-moze w koncu trafimy-przychodzi mi jedne do glowy -mzoe ksiezniczce spasowac-moje koty byly zachwycona ,ja mniej porta pine sie nazywa-mozna wywalac do toalety drobniutkie trocinki jak pyl-cudny byl-chyba kupie paczke na probe
Thorkatt pisze:anulka111 pisze:mar9 pisze:anulka111 pisze::ryk:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Domyslam sie![]()
Coz w najblizszym czasie bede poszukiwaczka zwirku dla ksiezniczki-moze w koncu trafimy-przychodzi mi jedne do glowy -mzoe ksiezniczce spasowac-moje koty byly zachwycona ,ja mniej porta pine sie nazywa-mozna wywalac do toalety drobniutkie trocinki jak pyl-cudny byl-chyba kupie paczke na probe
ja właśnie zrezygnowałam z pina porte. kiedyś był rewelacyjny, zbijał sie w ładne grudki i wcale nie wynosił sie na łapkach. Po 4 latach pożegnanie- wynosi sie na portkach.
Teraz drugi wór takiego betonitu mamy http://www.zooplus.pl/shop/koty/zwirek_ ... acy/207932
super sie zbryla, nie wynosi wcale i nie pyli (a syn alergik)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana, zuza i 105 gości