Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marija pisze:To już cztery lata, to już cztery lata odkąd jestem pępkiem świata:))))) - to śpiewałam ja. Biedronka![]()
Właśnie dziś mijają cztery lata odkąd Biedronka z nami mieszka, odkąd dogląda, czuwa i pociesza...Cóż my byśmy bez naszego Złotka zrobili, żuczki biedne...To ona zrobiła ze zwykłych "wielbicieli kotów" prawdziwych "kociarzy". To jej pojawienie się w naszych progach zapoczątkowało naszą kocią działalność. Od czasu kiedy się pojawiła wiele kocich istnień udało nam się ocalić. Przybyła nam dwójka rezydentów (Tozia i Paździoch), a także mieliśmy zaszczyt gościć u nas pare tymczasów (Gienię, Gwidonka, Larsa, Nilsa,Jantara, Kasię, Tomka[*], Xenę, Helmisia, Budynia, Mundka, Mańkę, Lilunię, Sziszę, Iwana, Gringo,Walerkę, Orijkę [*], Groszka, Szczepanka, Gburię-Furię, Bulbiszona [*], Behemota [*], Sobótkę, Różyczkę, Lulejkę, Barbórkę, Horejszio Kejna, Borciuszka, Salsę, Sambę, Racucha, Figo, Fago[*], Hankę Sawicką, Ludwisia Waryńskiego, Avię, Foremanka)
![]()
Jeszcze czwórka tymczasów (Róża Luksemburg, Scania, Daf i Zdzisio) czeka na swój wymarzony Domek. Zajrzyjcie na ich wątek i pozachwycajcie się trochę, a co![]()
Więc i my, i inne kociaste coś pewnej niepozornej trzykolorowej jednooczce z drugiego końca Polski zawdzięczamy![]()
Niech nam żyje STO LAT
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 952 gości