Biedronka, co została Łodzianką. Rodzinne fotki s 42

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 31, 2010 21:59 Re: Biedronka, co została Łodzianką. Rodzinne fotki s 42

Kochana Biedronko szczęśliwego Nowego Roku !
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pt gru 31, 2010 22:05 Re: Biedronka, co została Łodzianką. Rodzinne fotki s 42

Kochana Biedroneczko - ja rowniez zycze tobie, twoim futrzastym wspoltowarzyszom a przede wszystkim Duzym - SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Sob sty 01, 2011 12:27 Re: Biedronka, co została Łodzianką. Rodzinne fotki s 42

Biedroniu, dla Ciebie i Twojej duuużej Rodziny same serdeczności w Nowym Roku :1luvu:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto sty 25, 2011 18:32 Re: Biedronka, co została Łodzianką. Rodzinne fotki s 42

To już cztery lata, to już cztery lata odkąd jestem pępkiem świata:))))) - to śpiewałam ja. Biedronka :D

Właśnie dziś mijają cztery lata odkąd Biedronka z nami mieszka, odkąd dogląda, czuwa i pociesza...Cóż my byśmy bez naszego Złotka zrobili, żuczki biedne... :mrgreen: To ona zrobiła ze zwykłych "wielbicieli kotów" prawdziwych "kociarzy". To jej pojawienie się w naszych progach zapoczątkowało naszą kocią działalność. Od czasu kiedy się pojawiła wiele kocich istnień udało nam się ocalić. Przybyła nam dwójka rezydentów (Tozia i Paździoch), a także mieliśmy zaszczyt gościć u nas pare tymczasów (Gienię, Gwidonka, Larsa, Nilsa,Jantara, Kasię, Tomka[*], Xenę, Helmisia, Budynia, Mundka, Mańkę, Lilunię, Sziszę, Iwana, Gringo,Walerkę, Orijkę [*], Groszka, Szczepanka, Gburię-Furię, Bulbiszona [*], Behemota [*], Sobótkę, Różyczkę, Lulejkę, Barbórkę, Horejszio Kejna, Borciuszka, Salsę, Sambę, Racucha, Figo, Fago[*], Hankę Sawicką, Ludwisia Waryńskiego, Avię, Foremanka) :mrgreen:

Jeszcze czwórka tymczasów (Róża Luksemburg, Scania, Daf i Zdzisio) czeka na swój wymarzony Domek. Zajrzyjcie na ich wątek i pozachwycajcie się trochę, a co :wink:

Więc i my, i inne kociaste coś pewnej niepozornej trzykolorowej jednooczce z drugiego końca Polski zawdzięczamy :1luvu: :1luvu: Niech nam żyje STO LAT :!: :!: :!:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Śro sty 26, 2011 22:24 Re: Biedronka, co została Łodzianką. Rodzinne fotki s 42

marija pisze:To już cztery lata, to już cztery lata odkąd jestem pępkiem świata:))))) - to śpiewałam ja. Biedronka :D

Właśnie dziś mijają cztery lata odkąd Biedronka z nami mieszka, odkąd dogląda, czuwa i pociesza...Cóż my byśmy bez naszego Złotka zrobili, żuczki biedne... :mrgreen: To ona zrobiła ze zwykłych "wielbicieli kotów" prawdziwych "kociarzy". To jej pojawienie się w naszych progach zapoczątkowało naszą kocią działalność. Od czasu kiedy się pojawiła wiele kocich istnień udało nam się ocalić. Przybyła nam dwójka rezydentów (Tozia i Paździoch), a także mieliśmy zaszczyt gościć u nas pare tymczasów (Gienię, Gwidonka, Larsa, Nilsa,Jantara, Kasię, Tomka[*], Xenę, Helmisia, Budynia, Mundka, Mańkę, Lilunię, Sziszę, Iwana, Gringo,Walerkę, Orijkę [*], Groszka, Szczepanka, Gburię-Furię, Bulbiszona [*], Behemota [*], Sobótkę, Różyczkę, Lulejkę, Barbórkę, Horejszio Kejna, Borciuszka, Salsę, Sambę, Racucha, Figo, Fago[*], Hankę Sawicką, Ludwisia Waryńskiego, Avię, Foremanka) :mrgreen:

Jeszcze czwórka tymczasów (Róża Luksemburg, Scania, Daf i Zdzisio) czeka na swój wymarzony Domek. Zajrzyjcie na ich wątek i pozachwycajcie się trochę, a co :wink:

Więc i my, i inne kociaste coś pewnej niepozornej trzykolorowej jednooczce z drugiego końca Polski zawdzięczamy :1luvu: :1luvu: Niech nam żyje STO LAT :!: :!: :!:

:torte: :balony: :dance2: :dance: :dance2: :1luvu:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Sob sty 29, 2011 1:08 Re: Biedronka, co została Łodzianką. Rodzinne fotki s 42

Biedroniu, kibicuję od początku:) zwłaszcza, że miałaś być u mnie na DT, panienko :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw kwi 21, 2011 23:34 Re: Biedronka, co została Łodzianką. Rodzinne fotki s 42

Obrazek
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

[poprzednia]