Kotomania V-Pynia-nie ma przerzutów!:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 01, 2010 10:46 Re: Kotomania V-Pynia-nie ma przerzutów!:)

kropkaXL pisze:
Sihaja pisze:Hej kropeczko :) Wczoraj byłam w Twoim mieście :) Łazęgowałam trochę... :)

:cry: :cry: :cry: :cry: -a dlaczego nie dałas znać wcześniej?????-chociaż jakąś kawkę byśmy wypiły i poznalybyśmy sie osobiście!!!!!

Wiesz co, to była decyzja nagła i spontaniczna i w ogóle. Zastanawialiśmy w sobotę się z kolegą, co tu ciekawego robić i zdecydowaliśmy jechać do Malborka. A że to przez Morąg i czasu mieliśmy trochę, to pomyśleliśmy - tak często przejeżdżamy przez to miasto a generalnie znamy go tyle, co ten przejazd. No i postanowiliśmy trochę sobie pooglądać Morąg... :) Może, gdybym miała kontakt do Ciebie, to bym zadzwoniła, a tak, to wiesz... :) Ale chodziłam sobie i myślałam, czy ja gdzieś przypadkiem Kropeczki nie mijam na ulicy... :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Nie sie 01, 2010 11:23 Re: Kotomania V-Pynia-nie ma przerzutów!:)

O :) seteczka :)

Sihaja

Post » Nie sie 01, 2010 13:08 Re: Kotomania V-Pynia-nie ma przerzutów!:)

Sihaja pisze:
kropkaXL pisze:
Sihaja pisze:Hej kropeczko :) Wczoraj byłam w Twoim mieście :) Łazęgowałam trochę... :)

:cry: :cry: :cry: :cry: -a dlaczego nie dałas znać wcześniej?????-chociaż jakąś kawkę byśmy wypiły i poznalybyśmy sie osobiście!!!!!

Wiesz co, to była decyzja nagła i spontaniczna i w ogóle. Zastanawialiśmy w sobotę się z kolegą, co tu ciekawego robić i zdecydowaliśmy jechać do Malborka. A że to przez Morąg i czasu mieliśmy trochę, to pomyśleliśmy - tak często przejeżdżamy przez to miasto a generalnie znamy go tyle, co ten przejazd. No i postanowiliśmy trochę sobie pooglądać Morąg... :) Może, gdybym miała kontakt do Ciebie, to bym zadzwoniła, a tak, to wiesz... :) Ale chodziłam sobie i myślałam, czy ja gdzieś przypadkiem Kropeczki nie mijam na ulicy... :)

A bardzo możliwe,że mijałaś,bo szwendałam sie wczoraj po mieście :(
Napiszę Ci na PW telefon!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie sie 01, 2010 20:08 Re: Kotomania V-Pynia-nie ma przerzutów!:)

Dzięki :)

Sihaja

Post » Nie sie 01, 2010 20:47 Re: Kotomania V-Pynia-nie ma przerzutów!:)

Sihaja pisze:O :) seteczka :)

No seteczka!
Zamykamy nasz teatrzyk..... :D
i zapraszamy tu: viewtopic.php?f=1&t=115132
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

[poprzednia]