kalair pisze:Qrczę, no znów stówa..tym razem przed taką liczbą..Nie czuję się godna..
no nie bądż taka skromna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Qrczę, no znów stówa..tym razem przed taką liczbą..Nie czuję się godna..
moś pisze:Kurcze znow stowa, a mi net padl, tzn cos tam naprawiali w kablowcei nie bylo, ale na setke zdążylam
.Dobry krecie koffane i ide z kaczuszka
trawa11 pisze:kalair pisze:Qrczę, no znów stówa..tym razem przed taką liczbą..Nie czuję się godna..
no nie bądż taka skromna
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Qrczę, no znów stówa..tym razem przed taką liczbą..Nie czuję się godna..
no nie bądż taka skromna
Skromność,to moje drugie imię...![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Qrczę, no znów stówa..tym razem przed taką liczbą..Nie czuję się godna..
no nie bądż taka skromna
Skromność,to moje drugie imię...![]()
Dawaj następną cześc
kalair pisze:moś pisze:Kurcze znow stowa, a mi net padl, tzn cos tam naprawiali w kablowcei nie bylo, ale na setke zdążylam
Dobry koffana Mosiuniu! Szybko wracaj,ja już byłam,.
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Kurcze znow stowa, a mi net padl, tzn cos tam naprawiali w kablowcei nie bylo, ale na setke zdążylam
jestem
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Kurcze znow stowa, a mi net padl, tzn cos tam naprawiali w kablowcei nie bylo, ale na setke zdążylam
jestem
Mam się bać?![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: indianeczka, Lifter i 55 gości