Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Ulga dla Elenki! Oby dała radę![]()
Fajnie, że Rudzia czuje się lepiej po zastrzykach!
Nul pisze:Dobrze, że z Elenką da się negocjować
Silverblue pisze:Elenko, dostosuj się
Dobrze że Rudzia dzięki solensji komfortowo może sobie wchodzić gdzie chce, na pewno dzięki temu samopoczucie też ma lepsze.
A była wpadka w drodze do weta?
Katia K. pisze:Cieszę się bardzo, że u Was Solensja się sprawdza, naczytałam się sporo negatywnych opinii, głównie na forum, aż włosy się jeżą. Kciuki za kocie zdrówko
mir.ka pisze:Katia K. pisze:Cieszę się bardzo, że u Was Solensja się sprawdza, naczytałam się sporo negatywnych opinii, głównie na forum, aż włosy się jeżą. Kciuki za kocie zdrówko
Na forum są rózne opinie, negatywne i pozytywne, ale po rozmowie ze swoim wetem i dłuzszym zastanowieniu jednak sie na nią zdecydowałam, bo to co Rudzia dostawała wcześniej już było za słabe.
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Katia K. pisze:Cieszę się bardzo, że u Was Solensja się sprawdza, naczytałam się sporo negatywnych opinii, głównie na forum, aż włosy się jeżą. Kciuki za kocie zdrówko
Na forum są rózne opinie, negatywne i pozytywne, ale po rozmowie ze swoim wetem i dłuzszym zastanowieniu jednak sie na nią zdecydowałam, bo to co Rudzia dostawała wcześniej już było za słabe.
Moja koleżanka ma psa prawie 18 letniego już od paru lat podaje mu Solensje i jest bardzo zadowolona z efektów.
Pies jest na chodzie i dobrze funkcjonuje jak na takiego staruszka.
Gosiagosia pisze:
Bardzo się cieszę że lubisz moje karteczki więc masz jak w banku, będę wyszukiwać i wysyłać.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 15 gości