Nul pisze:Ładnie tam w tych górach, a i pogoda zacna była
Z pogodą nam się dobrze trafiło, żadna burza nas nie złapała na szlaku

Jak się rezerwuje pobyt wcześniej to nie wiadomo na jaką pogodę się trafi, ale było nieźle.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nul pisze:Ładnie tam w tych górach, a i pogoda zacna była
Spooxterium pisze:Bardzo ładne fotki. Bieszczady ładne acz plaskate /jak dla mnie/. My jeździmy w Tatry, o, może wrzucę coś we wrześniu albo jakieś starsze fotki. Mirka, natchnęłaś międzięki
mir.ka pisze:Spooxterium pisze:Bardzo ładne fotki. Bieszczady ładne acz plaskate /jak dla mnie/. My jeździmy w Tatry, o, może wrzucę coś we wrześniu albo jakieś starsze fotki. Mirka, natchnęłaś międzięki
W Tatrach zdecydowanie za dużo ludzi, choć jak się wybierzesz jesienią i jeszcze w tygodniu to moze tłumów unikniesz. Chyba, że tłok na szlaku Ci nie przeszkadza.
Spooxterium pisze:mir.ka pisze:Spooxterium pisze:Bardzo ładne fotki. Bieszczady ładne acz plaskate /jak dla mnie/. My jeździmy w Tatry, o, może wrzucę coś we wrześniu albo jakieś starsze fotki. Mirka, natchnęłaś międzięki
W Tatrach zdecydowanie za dużo ludzi, choć jak się wybierzesz jesienią i jeszcze w tygodniu to moze tłumów unikniesz. Chyba, że tłok na szlaku Ci nie przeszkadza.
Wiem, wiem dlatego od jakiegoś czasu jeździmy jesienią i unikamy jak tylko możemy tych 'przeładowanych' szlaków. Chociaż, w Tatrach Słowackich to i w lecie tłumów nie ma
Silverblue pisze:Bardzo ładne widoki, góry mnie uspokajają, chociaż są też groźne.
W Bieszczadach dawno nie byłam, oj dawno. A w Tatrach Słowackich mam przyjaciółkę, w Tatranskiej Javorinie. Ale w sumie też już trochę zleciało od mojego ostatniego pobytu.
Spooxterium pisze:ale słodkoty!![]()
Silverblue pisze:Paczki cudowne i bardzo mi się podobają, mam jednak nadzieję że Loco sobie takich nie zamówi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości