Lifter pisze:Katarzynka01 pisze:Już wiemO ile smart działa na androidzie, aplikację konkretnej platformy ściąga się jak w telefonie
A, no to wszystko jasne.
PS. Ja tam po cichutku radzilbym jednak QLED zamiast LED, ale to tylko sugestia - po prostu nowsza technologia. A jesli czesto ogoladacie w dzien, to ma nieco jaskrawszy obraz i lepiej wysycone kolory.
Ale to sa kosmetyczne roznice.
PS. jak sie da to bierz na raty 0% - one sa naprawde zero, ja musiaelm wydac ponad 13K na AGD, co mi ponawalal jeden po drugim w ostatnim czasie (zmywarka, piekarnik, lodowka, pralka, a potem jeszcze zaszalalem i kupilem sobie porzadny ekspres do kawy, bo ten wprawdzie mi JESZCZE nie nawalil ale juz widac, ze prosi sie o emeryture) i to by bolalo troszke - a tak to place miesiecznie z 350 zl raty i nawet tego nie czuje. bo sobie automatyczna splate ustawilem. Grzech nie skorzystac, a dzieki inflacji w sumnie nawet placi sie MNIEJ
Telewizorek niestety umarł

Rozmawiając z panem od tv naprawy powiedziałam, że kolega poleca mi TLC, on też potwierdził, że to dobra opcja

Tak więc za chwilkę zrobimy burzę mózgów i zdecydujemy. Te telewizory QLED, to są te ekstremalnie cienkie?
Zaraz odczytam głośno Justynowi Twoje uwagi i spostrzeżenia, bardzo Ci dziękuję za pomoc. A raczej dziękujemy

Z tymi ratami to niezła opcja, a już zwłaszcza w takim bolesnym przypadku jak Twój, gdy nagle pada kilka nie tanich sprzętów

Ja w zeszłym roku zafundowałam mamie nowe wyposażenie kuchni w prezencie uzbieranym czyli gwiazdkowo - imieninowo - urodzinowym. Skorzystałam z rat 0%, ustawiłam zlecenie stałe i też uważam, że to świetna opcja!