Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
FuterNiemyty pisze:Mielismy Minsk cos tam i po latac pozbycia sie lodowki, znalazlam karte techniczna.
Wszystkie obecne energooszczedne cuda moga sie schowac.
Dzwiek nie przeszkadzal, stala sobie lodowka w kuchni w kacie, a spalo sie na pokojach.
Katarzynka01 pisze:Powiem wprost - w ogóle nie rozumiem rachunków za prąd![]()
Tak. częste rozmrażanie to był koszmar. Teraz w ogóle inna jakość to jest, mama zachwycona.
FuterNiemyty pisze:Wybierz sie do sklepu, popros o ustawienie na paskowany, kratkowany obraz, szybkie sceny i poprzygladaj sie, ktory typ dobrze wyswietla.
A potem internety i znalezienie najlepszej oferty wybranca.
Lifter pisze:Co do TV to radze chinskiego TCL - jedzie na wykupionej japonskiej technologii, a nie placi sie jeszcze za marke. Bardzo korzystyny stosunek cena/mozliwosc.
Nie wiem jakiego rozmiaru szukasz i w sumie do czego (bo wiesz, granie, internet, glownie filmy?) - w razie czego pomoge.
Lifter pisze:Katarzynka01 pisze:Powiem wprost - w ogóle nie rozumiem rachunków za prąd![]()
To proste - zuzycie przez uzytkownika - 90 zl. Oplaty przesylowe, stale, eksploatacyjnie i oplaty za oplaty - 243,56. Razem to bedzie - abrakadabra - 467,94. Proste, prawda?
PS. I jeszcze 10 zl za fakture i zlotwke, bo co nam zrobisz?Tak. częste rozmrażanie to był koszmar. Teraz w ogóle inna jakość to jest, mama zachwycona.
O tym mowie. 17 lat mialem Liebhreera czy jak to sie zwalo, bardzo porzadna maszynke jak na 2008. Teraz kupilem takiego sredniaka Samsunga i widze roznice, a co dopiero gdy sie mialo sprzet z czasow Gierka
Katarzynka01 pisze:aga66 pisze:Ja nie widzę żadnej winy Nodiego. Po prostu przedmioty nie powinny tam stać a jeśli to zostać przytwierdzone mocno, np. wazon śrubami lub metalową obejmąA tak to szkalują niewinnego kotecka
Śruby, obejmy albo klej z żywicy epoksydowejIdę zakupić stosowny towar na Temu
Kanclerska głowa
Lifter pisze:To jeszcze dopytam - jaki budzet raczej - tak do 1000, 1500, 2000+?
I czy ma miec 60 hz czy wiecej odswiezania (wiecej to plynniejszy obraz, choc jesli nie ogladacie sportow, np. tenisa czy filmow akcji, to nie ma duzego znaczenia). Prywatnie jednak, jako ze to inwestycja na lata, sugerowalbym te 120-144 Hz. Inna sprawa, ze jakos TCL w tych rozmiarach z wiecej jak 60 Hz nie widze,..
Tu 43 cale 60 Hz wprawdzie, ale dosc sensowny (mozna poszukac po ceneo tanszej oferty). Wiecej cali nigdy nie zaszkodzi, wiem po co sobie, za kazdym razem zalowalem po 2-3 miesiacach, ze nie wiazlem ciut wiekszego
https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i ... qUQAvD_BwE
jolabuk5 pisze:Zdążyłam się pochwalić, że u mnie cicho, a już słyszę, że będą robić wymianę co. Fakt, jest stare i w piwnicy podobno cieknie (podobno, bo ja nie widziałam), ale nowe rury, nowe piony i kaloryfery maja kosztować 200 tys. (ciekawe, jak wspólnota chce to sfinansować bez pożyczki i podniesienia czynszu). No i będzie hałas, rycie, brud i w ogóle okropnie.
jozefina1970 pisze:Katarzynka01 pisze:aga66 pisze:Ja nie widzę żadnej winy Nodiego. Po prostu przedmioty nie powinny tam stać a jeśli to zostać przytwierdzone mocno, np. wazon śrubami lub metalową obejmąA tak to szkalują niewinnego kotecka
Śruby, obejmy albo klej z żywicy epoksydowejIdę zakupić stosowny towar na Temu
Kanclerska głowa
Śruby i obejmy dla Nodiego
Ależ zdolna bestia!!!
Smart całkiem nieźle sprawdza się przy YT i CDA
jozefina1970 pisze:Ja mam tylko YT, Netflix i CDA premium to się nie wypowiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Silverblue i 32 gości