Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Zaraz tam nic...![]()
Loco ostatnio ma fazę na podskakiwanie do rzeczy wiszących. Ściąga magnes z lodówki z góry na dół, skacze do kukloka (wizjera znaczy) i ostatnio patrzę, nie ma jednego obrazka w przedpokoju.Wiszą takie trzy małe,jeszcze po mamie ,no i tego najniższego nie ma.Szukam , zaglądam pod buty,nie ma. Ale coś mnie tknęło i zajrzałam do torebki z plastikami która wisi pod tymi obrazkami. No i oczywiście obrazek jest, mało brakowało,a wywaliłabym go z plastikami.
Albo korek z brodzika - nagle nie wiadomo skąd znalazł się na środku kuchni.
I jeszcze karton. Uwaga, to nie jest zwykły karton.To jest karton specjalnie kupiony w Pepco na elektro-przydasie Sebka - kabelki, wtyczki, druciki - to się nie przyda nigdy,ale być musi. Tylko to trzeba jeszcze być szybkim, żeby zdążyć go zapełnić:
Silverblue pisze:[...] karton trzeba kupić następny, chociaż Loco ma już trzy i niedługo będzie u mnie wyglądać jakbym się dopiero wprowadziłaNo ale one muszą być, bo jeden jest do zabawy, drugi jest do spania, do trzeciego wrzucam kocie zabawki jak już się zaczynam o nie potykać, albo jak podłogę wycieram. No to jak trzy, to czemu by nie cztery?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 40 gości