Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Madrugada, Silverblue, Jolu![]()
![]()
![]()
Jak będzie tak będzie, okaże się. Idę na reumatologię, nie wiem ile to potrwa, liczę, że nie dłużej niż 2 tygodnie pobytu i 1 tydzień zwolnienia poszpitalnego i że z końcem lipca wrócę do pracy....ważne żeby ten wysiłek coś pomógł....![]()
dobrej niedzieli![]()
![]()
Silverblue pisze:Czasem się trafi przyjemne i nachalne towarzystwo. Może i teraz akurat tak będzie
Jolu, masz rację, każdy powinien mieć prawo do spokoju, kiedyś to chyba były świetlice w szpitalach i tam telewizor. Ale kiedyś były też godziny odwiedzin, a teraz można całe dnie przychodzić. Z jednej strony to dobrze, bo większą elastyczność i nie ma problemu doskoczyć jak ktoś pracuje, a z drugiej też trochę męczące są ciągłe pielgrzymki odwiedzających, niekiedy całymi rodzinami. Niektórzy starają się nie zakłócać innym spokoju, ale są też goście bardzo głośni, energiczni, wszystko chcą poprawiać, przesuwać, odsuwać, zamykać okna, otwierać okna, zasłaniać, odsłaniać - uff
MB&Ofelia pisze:Calineczka. Nie mogłam się doczekać aż przylecisz kotolotę no i polizałam Ciorną po uszku - pfuj! - niech ma![]()
A teraz bałkoning, póki Duża nie polezie na jagótki. Nie rozumię po co ona tupta po te jagótki, po miąsko to bym rozumiała.
Książniczka Ofelja
pibon pisze:Oj, 2 tygodni to dlugo! Niech Ci szybko mina. Zabirz wiecej ksiazek skoro internetu nie chcesz miec.
Chyba przez te lazinki w podstawowce mam od lat nifajny sen o lazniach w ktorych jstm a ni mam butow.
Anna2016 pisze:Mam już spakowana grubą książkę![]()
![]()
![]()
Internet mam w telefonie, nielimitowany![]()
pibon pisze:No to prztrwasz jakos t 2 tygodni
Gosiagosia pisze:Aniu szybkiego powrotu do zdrowia![]()
aga66 pisze:Aniu, trzymaj się tam i wracaj zdrowsza i ulepszona!
MB&Ofelia pisze:Ofelia nie odpisze Calineczce bo... śpiW ogóle kocice to chyba dzisiaj mają śpiączkę. Ciorna jeszcze się od czasu do czasu pokazuje, a Ofelia tylko wylazła na chwilę, chyba podjadła parę kąsków z miski (dzisiaj dla odmiany była puszeczka) i znów gdzieś chrapie.
aga66 pisze:Aniu, trzymaj się tam i wracaj zdrowsza i ulepszona!
Anna2016 pisze:aga66 pisze:Aniu, trzymaj się tam i wracaj zdrowsza i ulepszona!
O to to![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek i 28 gości