januszek pisze:pibon pisze:Dobrz, ze cos zdrowgo wreszcie zjadles![]()
Zdrowego powiadasz ,nie chciałabyś widzieć obiadu , chyba kijem byś go nie tknęła![]()
Napisz napisz. Ale widze, ze juz nie piszesz co w menu bo ochrzan dostales...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
januszek pisze:pibon pisze:Dobrz, ze cos zdrowgo wreszcie zjadles![]()
Zdrowego powiadasz ,nie chciałabyś widzieć obiadu , chyba kijem byś go nie tknęła![]()
izka53 pisze:januszku, nie śledzę od początku - czy te koty pracowe to wybredne som ? bo u mnie zalega trochę wild freedom, co jaśnie hrabina ma w podogoniu, to może bym Ci podesłała
pibon pisze:Napisz napisz. Ale widze, ze juz nie piszesz co w menu bo ochrzan dostales...
Senanta pisze:Januszku, chleb pokrojony, w poporcjowanych po kilka kromek trzymam w zamrażarce, bo jadam go mało kiedy a tak odmrażam w miarę potrzeby i się nie marnuje. Polecam ten sposób.
Ptakom nie wolno dawać chleba i bułek bo jest to dla nich szkodliwe. W lecie szczególnie nie wolno, bo łatwo znaleźć naturalny pokarm.
Dzięki za podpowiedź o puszeczkach w Kauflandzie, nakupiłam sporo dla mojej ferajny.
pibon pisze::201422
Ale duszone to duszone, duzo sie tluszczu nie daje do duszenia. A na glebokim tluszczu to smazone. A gdzie warzywo jakies? Surowka?
Lubisz tradycyjne potrawy to polecam ksiaze "Smacznie i zdrowo od rana do wieczora". Zamowilam sobie na allegro (5zl) i ta sam proste, szybkie przepisy na tradycyjne potrawy. Ostatnio robilam leczo (papryka, pomidory, cebula, kielbasa - pyszne a 10 min roboty).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości