Międzykocie -Loco :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 02, 2025 7:46 Re: Międzykocie -Loco :)

łapka podwinięta czyli spoko Loco :) :201461

Spooxterium

Od: Sob sty 11, 2025 13:58

Post » Śro lip 02, 2025 11:24 Re: Międzykocie -Loco :)

Silverblue pisze:Nocny Loco [...]
Noce ciepłe,więc sobie siedzi i bardzo jest zadowolony.Najchetniej by tak siedział całą noc, ale wtedy chyba w ogóle by nie spał,bo przecież mimo że pozornie nic się nie dzieje,to jednak tyle się dzieje w nocy:)

Identycznie moja Celinka. Wieczorami siedzi na balkonie jak przymurowana. Gdybym jej nie ściągnęła z balkonu koło północy, to chyba siedziałaby tam aż do rana?
Celinka >>>
Kitka [*]

Hana

Od: Pon lut 04, 2002 15:36

Post » Śro lip 02, 2025 17:02 Re: Międzykocie -Loco :)

Silverblue pisze:Nocny Loco
Obrazek

Noce ciepłe,więc sobie siedzi i bardzo jest zadowolony.Najchetniej by tak siedział całą noc, ale wtedy chyba w ogóle by nie spał,bo przecież mimo że pozornie nic się nie dzieje,to jednak tyle się dzieje w nocy:)

:201461 :201461 :201461
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro lip 02, 2025 18:05 Re: Międzykocie -Loco :)

Moje pannice też lubią wieczorny balkoning. Zostawiłabym im na noc otwarte, ale boję się że Ofelia coś wykombinuje (co prawda siatka inna i znacznie porządniejsza niż wtedy, kiedy za siatkę wylazła, ale kto ją tam wie).
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw lip 03, 2025 0:02 Re: Międzykocie -Loco :)

pibon pisze:Jaki slodziutki! Fajny widok ma. I pewno czeka tez na zachwyty, ktore codziennie otrzymuje:-)

Tak, on nawet w nocy sam zaczepia ludzi, bo słabiej go widać i trzeba się upomnieć o komplementy...
madrugada pisze:
Obrazek

Jaki cudny nocny kotek. Rzeczywiście, noce też mogą być ciekawe. Coś przejedzie, ktoś przejdzie i już się dzieje.
Nie wiem czemu, wyobrażałam sobie, że masz trawnik przed oknem

madrugada,jest,jest. A raczej teraz żałosne popalone resztki , bo nie wiedzieć czemu koszą ostatnio jak wściekli...
Obrazek
jolabuk5 pisze:
Obrazek

Telewizor panoramiczny! :D
A Loco jest bardzo przystojny :1luvu:

Jolu, dokładnie,a nocą same ciekawe programy :D
Spooxterium pisze:łapka podwinięta czyli spoko Loco :) :201461

O tak, spoko Loco :D
Hana pisze:
Silverblue pisze:Nocny Loco [...]

Identycznie moja Celinka. Wieczorami siedzi na balkonie jak przymurowana. Gdybym jej nie ściągnęła z balkonu koło północy, to chyba siedziałaby tam aż do rana?

Hana, no właśnie - jak przymurowany. Wystarczy otworzyć okno i kota nie ma :D
MB&Ofelia pisze:Moje pannice też lubią wieczorny balkoning. Zostawiłabym im na noc otwarte, ale boję się że Ofelia coś wykombinuje (co prawda siatka inna i znacznie porządniejsza niż wtedy, kiedy za siatkę wylazła, ale kto ją tam wie).

Jakby nie to że parter, to ja bym chyba zostawiła na noc otwarte.A tak to tylko u góry uchył.Uchyły też mamy zabezpieczone z boku taką kratką. Loco by wolał dół otwarty, no ale raczej nie chyba.

Silverblue

Od: Sob lut 10, 2024 18:51

Post » Czw lip 03, 2025 0:15 Re: Międzykocie -Loco :)

Musi Ci byc trudno wytrzymac jsli nie mozsz jszcze dawac buziaczkow :)
Fredziu!
Zapisz sie do newslettera PETA i pomagaj zwierzetom wysylajac email!
https://www.peta.org/about-peta/learn-a ... -to-enews/

pibon

Od: Pon lip 09, 2012 10:26

[poprzednia]