Chikita pisze:Jak nie będziemy na miejscu to mogą nas ominąć najlepsze atrakcje.
Pod tężniami będziemy "na miejscu"

O resztę niech się martwi MaryLux

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chikita pisze:Jak nie będziemy na miejscu to mogą nas ominąć najlepsze atrakcje.
Silverblue pisze:Felek, a nie zapomnisz o mnie przez te dwa tygodnie?Micia
madrugada pisze:Silverblue pisze:Felek, a nie zapomnisz o mnie przez te dwa tygodnie?Micia
Na pewno nie zapomni.
Edit:
A jakby zapomniał, forum już mu przypomni
Chikita pisze:ewkkrem pisze:Silverblue pisze:Uuu to się tam dzieje w tych sanatoriachNie dziwię się że Mary tak zależało na wyjeździe
( bez urazy, żartuję oczywiście)
Nie bój żaby. Ja tam będę jeździć na wizytacje
Jade z Tobą
Halo Mary ! Poproszę o rezerwację dwóch dodatkowych miejsc !
madrugada pisze:Jak dziś we Wrocławiu? Da się żyć?
ewkkrem pisze:Chikita pisze:ewkkrem pisze:Silverblue pisze:Uuu to się tam dzieje w tych sanatoriachNie dziwię się że Mary tak zależało na wyjeździe
( bez urazy, żartuję oczywiście)
Nie bój żaby. Ja tam będę jeździć na wizytacje
Jade z Tobą
Halo Mary ! Poproszę o rezerwację dwóch dodatkowych miejsc !
Chikita, jak się nie boisz chrapania to może zatrzymać się u mnie. Do Mary będziemy miały 40 min drogi to możemy wizytacje codziennie robić. A jak nam zapewni ODPOWIEDNIE rozrywki to prześpimy się pod tężniami i będzie ok
ewkkrem pisze:Chikita pisze:Jak nie będziemy na miejscu to mogą nas ominąć najlepsze atrakcje.
Pod tężniami będziemy "na miejscu"![]()
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Chikita pisze:Jak nie będziemy na miejscu to mogą nas ominąć najlepsze atrakcje.
Nie mam zamiaru się martwić!
madrugada pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Chikita pisze:Jak nie będziemy na miejscu to mogą nas ominąć najlepsze atrakcje.
Nie mam zamiaru się martwić!
I słusznie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 77 gości