Avian pisze:czy w ogóle jeszcze mnie ktoś pamięta? Bo ja już raczej nie jestem za bardzo na bieżąco z życiem forumowym
ja zawsze patrzam na FB. Gagatkowy wątek na miau - ulubiony...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:czy w ogóle jeszcze mnie ktoś pamięta? Bo ja już raczej nie jestem za bardzo na bieżąco z życiem forumowym
jotpeg pisze:Avian pisze:czy w ogóle jeszcze mnie ktoś pamięta? Bo ja już raczej nie jestem za bardzo na bieżąco z życiem forumowym
ja zawsze patrzam na FB. Gagatkowy wątek na miau - ulubiony...
MalgWroclaw pisze:Avian, a ja myślę. Ostatni raz myślałam o Was, jak niedawno była wystawa we Wrocławiu.
Avian pisze:MalgWroclaw pisze:Avian, a ja myślę. Ostatni raz myślałam o Was, jak niedawno była wystawa we Wrocławiu.
Daaawno już nie byliśmy na wystawie we Wrocławiu - chyba w 2018?
To jeszcze w czasach przed naszą gwiazdeczką Otelką![]()
Hmmm tak sobie uświadomiłam teraz, ze wtedy miałam tylko męską kocią bandęTeraz jest pół na pół, aż niezwykle w Gagatkowie
Katarzynka01 pisze:Też wspominam, Twoje koty i smak wiśniowej nalewki![]()
To ja, casica
MaryLux pisze:Aż 5 lat temu? Chyba niemożliwe, spotkałyśmy się wtedy w Hali Stulecia
jolabuk5 pisze:Wybieraj link opisany jako "na forum", będzie widać obrazek.
Avian pisze:Katarzynka01 pisze:Też wspominam, Twoje koty i smak wiśniowej nalewki![]()
To ja, casica
A ja wciąż pamiętam tą wielką blachę tiramisu![]()
[i ikonka wielkiej kałuży śliny lecącej z mojego pyska na samo wspomnienie]
MaryLux pisze:Aż 5 lat temu? Chyba niemożliwe, spotkałyśmy się wtedy w Hali Stulecia
A nie jeszcze dawnej? Bo tak myślę, że to było w 2017
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości