Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:A co jest powodem, że chcesz zamienić się na koty?
Mysle, ze nie skrzywdzisz tym kotów, a jeżeli będą kotki się odwiedzać często i się polubią i np będą u siebie nocować to nawet mogą mieć ciekawe życieKoty tez lubią chodzić w odwiedziny jak się je do tego przyzwyczai. Moje jeździły do babci i tam nocowaly.
felin pisze:klaudiafj pisze:A co jest powodem, że chcesz zamienić się na koty?
Mysle, ze nie skrzywdzisz tym kotów, a jeżeli będą kotki się odwiedzać często i się polubią i np będą u siebie nocować to nawet mogą mieć ciekawe życieKoty tez lubią chodzić w odwiedziny jak się je do tego przyzwyczai. Moje jeździły do babci i tam nocowaly.
Panience się podoba bardziej puchaty kot![]()
Wakacje gimbaza zaraz zaczyna to i pomysły się lęgną
waanka pisze:Ale dlaczego nie? Może ta długowłosa kotka bardziej zapadła w serce kotce88105, niż biało-ruda Madzia?
felin pisze:waanka pisze:Ale dlaczego nie? Może ta długowłosa kotka bardziej zapadła w serce kotce88105, niż biało-ruda Madzia?
No jasne - ładniejsza jest przecież![]()
Ja się pytam dlaczego 2-miesięczne kocięta nie są jeszcze z matką
klaudiafj pisze:A co jest powodem, że chcesz zamienić się na koty?
kotka88105 pisze:... a na dodatek koty babci mają mamusię, która madzię lubi od pierwszego wejrzenia...
Agneska pisze:kotka88105 pisze:... a na dodatek koty babci mają mamusię, która madzię lubi od pierwszego wejrzenia...
O, to koty babci wkrótce będą miały więcej młodego rodzeństwa, będzie się na co znowu wymieniać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 20 gości