Mysz'owe przygody następne

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 18, 2016 16:21 Re: Mysz'owe przygody następne

Mysia, Mysiuuuuuuuuuuniaaaaaaaa, hop hoooop!!! Slyszycie nas?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon sty 18, 2016 16:30 Re: Mysz'owe przygody następne

:201461 :201461 :201461 :201461 :201461 :201461 :201461 :201461 :201461 :201461 :201461
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon sty 18, 2016 20:32 Re: Mysz'owe przygody następne

Hejka Nasze Kochane Ludziska Koffaniockie Wszystkie i Każde z osobna :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Przede wszystkim Wszystkim Wam dziękujemy za życzenia noworoczne,z całego serducha życzymy Wam tego samego

Ciutkę przerwy mi sie zrobiło 8O
Ale ...
Spadła mi moc pisaniowa,jak zwykle od czasu do czasu :oops:
Poza tym chciałam sobie zrobic trochę odpoczynku ogólnie od neta,czasem zaglądałam tak ogólnie przelatując tylko i na fb z telefonu,a tak chciałam się nieco oddalić netowo,odpocząć od monitora itp
No i jeszcze ,niby na zwolnieniu cały czas jestem,niby tego czasu powinnam mieć,ale jednak ciągle coś

Nene,wszystko w porządku na razie,ta niemoc była ogólna,nie,że coś się działo nie tak :ok:

Z moją nogą nieco lepiej ,powoli się rozrusza chyba cała,jeszcze czasem poboli ,ale to już nie jest to,czyli wszystko wraca powoli do normy,a czy wróci ,okaże się w praniu 5-tego lutego,dyć do pana orto se idę

Móh ,zdrowa,pieszczuch jeden rozpieszczony przez pańcia

Pajtong,w miarę
Dzisiaj wyszli na dwór w przedszkolu i nie dokładnie mi go ubrały,że szalika nie miał na dziobie i się smarcze i mówił,że go w gardle drapie,coś czuję,ze znowu sobie przerwę zrobimy :|

Hannah12 pisze:Puk, puk, czy tu mieszka Myszka, moja kochana Myszka?
Haker

Haksiu,Haksiu,mój całusku,jak ja CIę dawno nie widziałam,jak zyjesz ?

kuba.kaczor13 pisze:MRAUUUUUUUUUU witajcie Myszkiny :piwa: :piwa: :piwa:

siemota braderstwo :piwa: :piwa: :piwa:

bulba pisze:Doberek najukochańsze Mysieńko-Sylwinki :1luvu: :1luvu: Co tam u Was słychać?

Witajcie Skarby Najukochańśze :1luvu: :1luvu: :1luvu:
U nas w sumie nic szczególnego oprócz tego co pisnęłam wyżej
Mam nadzieję,że u Was wszystko dobrze :ok: :ok: :ok:

kussad pisze:Mysiu jak się czujecie i jak przebiega rehabilitacja? :ok:

Ogólnie dobrze jedno i drugie
Jakoś próbuję rozchodzic noge na ile moge

W sumie ostatnio przeszła mały test sprawności :mrgreen:
W zeszły piatek jak była ta sniezyca,dodatkowo jeszcze w śródmieściu prąd padł,co wiąże się,ze tramwaje,autobusy nie jeżdża jak powinny,bo albo korki,albo coś
Poszłam zanieść zwolnienie do pracy,no to dziewczyny jeszcze mi kawę zrobiły,to głupio troche juz się zrywać,pomogłam im trochę,ponaklejałam kodów na etykiety itp,w międzyczasie spijając kawusię ,czas zleciał,one mają przerwę o 16.00,to akurat mówię zdążę młodego do 17 odebrać
Yhy :| ,nic nie jeździło,podjechałam jednym autobusem do tramwaju,idąc od tramwaju,dojrzałam w oddali,ze jedzie inny autobus,co jeździ koło naszego przedszkola,jak na niego nie zdążę,to kaplica,będzie trzeba zapłacić dodatkowo,ze Pitek jeszcze by był kiedy przedszkole już powinno być zamknięte :strach: ( 25 zeta ,tyle ile rada rodziców na miesiąc)
No to niewiele myśląc,lekko kulejąc musiałam poddreptać,ale uff zdążyłam ,wpadłam do przedszkola 10 minut przed time out

Czyli wnioskując :

1 autobus złapany
2 Pit odebrany przed finiszem
3 noga przezyła,sprawiła się dzielnie

:piwa: :piwa: :piwa:

Miraclle pisze:Wpadam tylko z przywitaniem i buziakami :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Emocjonalnie tylko na tyle sił mi starcza... :oops:

Cały czas o Was myślę nieustannie niemal :ok: :ok: :ok: :ok:

klaudiafj pisze:Jeszcze dwie strony i nowy wątek, a Sylwuni nie ma. Myślę, że jakby wykończyć wątek to w mig by się na forum pojawiła i napisała co u niej słychać, a może i nawet uraczyłaby nas nowymi zdjęciami no bo nowy wątek tego wymaga a już na pewno my :D Powiedziałam co wiedziałam :mrgreen:

:ryk: no tak,niemal zrypki dostałam,ale spoko damy rada Klaudus :piwa: :mrgreen:

Dzisiaj nie wiem,o której padnę,ale nie wiem czy dam rade dzisiaj otworzyc nowy wątek,postaram się :oops:
A zdjęcia ,to prędzej jutro,jak będę na lapku,bo w sumie mam parę nowości :mrgreen:

Gosiagosia pisze:Sylwunia nam zaginęła a może przygotowuje nowy wątek ?
Myszki odezwijcie się, my Was ściskamy :1luvu: :201461 :201461

jesteśmy jesteśmy,jeno nieogarnięte czasowo nieco :mrgreen:

mir.ka pisze:trzeba brać sie za pisanie :)

:piwa:

Kociara82 pisze:Mysia, Mysiuuuuuuuuuuniaaaaaaaa, hop hoooop!!! Slyszycie nas?

ęzdęśmy :1luvu: :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon sty 18, 2016 20:49 Re: Mysz'owe przygody następne

Myszunie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
trzymam za zdrówko u was :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Kurujcie się i trzymajcie zdrowo .
A Myszeńkę prosze rozpieszczać poza wszelkie granice .
I Piotrusia też :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon sty 18, 2016 22:15 Re: Mysz'owe przygody następne

Witamy cieplutko po raz pierwszy :)
Trzymamy kciuki za nogę i zdrówko!

Ty$ka

Od: Nie mar 11, 2012 19:57

Post » Pon sty 18, 2016 22:18 Re: Mysz'owe przygody następne

a kiedy będzie nowy wątek ? bo ja jak zwykle na którejś tam stronie wyląduję :oops:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Pon sty 18, 2016 22:31 Re: Mysz'owe przygody następne

barbarados pisze:Myszunie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
trzymam za zdrówko u was :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Kurujcie się i trzymajcie zdrowo .
A Myszeńkę prosze rozpieszczać poza wszelkie granice .
I Piotrusia też :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

dzieki Baś :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Oj przyda się,przyda
Jeszcze w lutym mój małżon zacznie maraton po rehabilitacjach
Bardzo bym chciała chociaż w pierwszym półroczu zamknąć wszystko co się da złe :oops:

Hyhy,ona juz jest rozpieszczona tak,ze lepiej się nie da chyba kota rozpieścić,nie nie da się :mrgreen:

Z Pitolongiem zobaczymy jutro co będzie

Ty$ka pisze:Witamy cieplutko po raz pierwszy :)
Trzymamy kciuki za nogę i zdrówko!

Ooo,witamy,witamy Nowego Gościa w naszych skromnych progach i zapraszamy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I dziękujemy :1luvu: :piwa:
isabell36 pisze:a kiedy będzie nowy wątek ? bo ja jak zwykle na którejś tam stronie wyląduję :oops:

Nie wiem Izuś,dzisiaj chyba nie dam rady,pewnie jutro ,no zobacze jeszcze jak się ogarnę
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon sty 18, 2016 23:27 Re: Mysz'owe przygody następne

No To Mata > klick :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a ten chyba zamkniemy c'nie ? :mrgreen:

To zamknęłam. Przed seteczką. N/K
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia]