Szylkretki są piękne-165:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 23, 2015 20:38 Re: Szylkretki są piękne-165:)

kalair pisze:
klaudiafj pisze:Ja widziałam wszystkie 3 części. Ideologia jest wbrew pozorom.

Szokować widza..Pogratulować wyobraźni. :mrgreen:
A z normalnych filmów polecam Everest. Mnie się podobał, lubię te klimaty, czytałam troszke książek.
Aczkolwiek nie musi się każdemu podobać. :P

Widziałam Everest w 3D - warto było zapłacić. Wbił mnie w fotel, ale żałuję w sumie, że zobaczyłam, bo nie lubię chodzić do kina z dołem i wychodzić z jeszcze większym.

"Pogratulować wyobraźni"? W 3 części będziesz to ciągle powtarzać. Co ten facet (reżyser) ma we łbie to lepiej nie wiedzieć w sumie. Niby patrzyłam i doceniałam ( ;) ), ale w większości musiałam patrzeć w inne miejsca a nie na ekran, bo się nie dało - jest mistrzem obrzydliwości ;)

...już 101 ;d
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon lis 23, 2015 20:40 Re: Szylkretki są piękne-165:)

maciejowa pisze:Bożenko, Ile Safcia ma latek? Jakoś mi się przypomniało jak do Was jechała... Taka mała smarkula, prześliczna :) Tylko w czasie sobie nie mogę umiejscowić ;)

Safulek ma 6 lat. Już.. ale ten czas leci.. Lafinka 8, Iriska 10. Niesamowite. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lis 23, 2015 20:45 Re: Szylkretki są piękne-165:)

klaudiafj pisze:
kalair pisze:
klaudiafj pisze:Ja widziałam wszystkie 3 części. Ideologia jest wbrew pozorom.

Szokować widza..Pogratulować wyobraźni. :mrgreen:
A z normalnych filmów polecam Everest. Mnie się podobał, lubię te klimaty, czytałam troszke książek.
Aczkolwiek nie musi się każdemu podobać. :P

Widziałam Everest w 3D - warto było zapłacić. Wbił mnie w fotel, ale żałuję w sumie, że zobaczyłam, bo nie lubię chodzić do kina z dołem i wychodzić z jeszcze większym.

"Pogratulować wyobraźni"? W 3 części będziesz to ciągle powtarzać. Co ten facet (reżyser) ma we łbie to lepiej nie wiedzieć w sumie. Niby patrzyłam i doceniałam ( ;) ), ale w większości musiałam patrzeć w inne miejsca a nie na ekran, bo się nie dało - jest mistrzem obrzydliwości ;)

...już 101 ;d

A wiesz, że w jakimś komentarzu na filmwebie bardzo podobnie ktoś napisał! :P Że siedział wbity w fotel ze spoconymi rękami. 8)
Historię już wcześniej znałam, kilkakrotnie czytałam, ale wiadomo, że czytać, a oglądać, to zupełnie co innego. I wzruszające sceny też były.. :P

Ło rety, odwracałaś wzrok na stonodze? :lol: To mocne musiało być.Ja tam wprawdzie specjalnie wrażliwa nie jestem, ale jednak mało smaczne pomysły..Że tak to ujmę. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lis 23, 2015 21:04 Re: Szylkretki są piękne-165:)

Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lis 23, 2015 21:27 Re: Szylkretki są piękne-165:)

Ja w sumie nie wiem czy jestem wrażliwa, ale prawie nie mogłam patrzeć na Stonogę :D Tym bardziej należą się brawa dla reżysera że jest w stanie tak daleko przesunąć granice tego co szokuje w filmie. Np jak facet jeden z zemsty na opracy dopadł go i zrobił mu dziurę nożem w nerce i go w tą nerkę wyr...ał a tamten się darł i krew się lała to ja prawie zemdlałam. Musiałam zamykać oczy i uszy :D A potem się leczyć po tym filmie ;p aha a to się tylko śniło temu oprawcy :D

klaudiafj

Post » Pon lis 23, 2015 21:33 Re: Szylkretki są piękne-165:)

Oj, to chyba jesteś bardziej wrażliwa niż ja. :lol:
A piły oglądałaś?, i jak, też nie mogłaś patrzeć? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lis 23, 2015 21:36 Re: Szylkretki są piękne-165:)

Dla mnie nie ma nic gorszego od Stonogi, a filmów typu Piła nie lubię. Kocham horrory, ale tych w których rozcinają ludzi na plastry nie mogę oglądać :D Ale Pilę widziałam - przynajmniej którąś. Na pewno jest to jeden z najlepszych filmów wśród tego gatunku slasherów (chyba tak się to nazywa), ale to nie kino dla mnie ;) Choć to aż wstyd mówić, gdyż nie ma dnia dla mnie bez horroru na wieczór :)

klaudiafj

Post » Pon lis 23, 2015 21:41 Re: Szylkretki są piękne-165:)

klaudiafj pisze:Dla mnie nie ma nic gorszego od Stonogi, a filmów typu Piła nie lubię. Kocham horrory, ale tych w których rozcinają ludzi na plastry nie mogę oglądać :D Ale Pilę widziałam - przynajmniej którąś. Na pewno jest to jeden z najlepszych filmów wśród tego gatunku slasherów (chyba tak się to nazywa), ale to nie kino dla mnie ;) Choć to aż wstyd mówić, gdyż nie ma dnia dla mnie bez horroru na wieczór :)

No, nie zawsze się tną n aplastry, ale fakt, Piła jest dość krwawo-jatkowa. Generalnie też tylko dwie części obejrzeliśmy, potem zwyczajnie się nie dało.. Tak, to filmy typu slasher, ale stonoga to też ten gatunek chyba?
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lis 23, 2015 21:43 Re: Szylkretki są piękne-165:)

No i dlatego też nie mogłam na Stonogę patrzeć :D

Dobra, nie spamuję Ci już w starym wątku :)

klaudiafj

Post » Pon lis 23, 2015 21:48 Re: Szylkretki są piękne-165:)

klaudiafj pisze:No i dlatego też nie mogłam na Stonogę patrzeć :D

Dobra, nie spamuję Ci już w starym wątku :)

:lol: No to wiadomo. :mrgreen:
A tam, przecież otwarte, c:nie? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia]