niezwykły Mati - spokojny i grzeczny malec:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 24, 2008 13:17

Aga, mimo Twojej reakcji - w zupełności normalnej - bardzo się cieszymy z chaty grzecznego Matiego. I czekamy od niej na wieści :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon sty 17, 2011 13:19 Re: niezwykły Mati - spokojny i grzeczny malec:)

Witam,

W końcu udało mi się zebrać w sobie i tutaj dotrzeć. W sumie ponad dwa lata mi to zajęło :) Ale jestem i chciałem powiedzieć, że Mati (a własciwie Mateusz - bo zmienił imię :) ) wciąż żyje i w zajmujemy się nim najlepiej jak umiemy. Bo to własnie my (zmaczy się ja z żóną) go adoptowaliśmy. Niestety nie jest z nim teraz dobrze, ma chore nerki i jest w trakcie leczenia. Już trzy tygodnie go leczymy i raz jest lepiej, raz gorzej... Rokowania w sumie są dobre, ale przed Mateuszkiem jeszcze daleka droga. Ale jestem pewien, że poczuje się lepiej, nawet jesli nie szybko. Nie spoczniemy póki go nie wyleczymy - to mogę Wam wszystkim obiecać.

Pozdrawiam,
Paweł

mager

Od: Pon sty 17, 2011 13:14

Post » Pon sty 17, 2011 22:20 Re: niezwykły Mati - spokojny i grzeczny malec:)

Kciuki za Matiego!!!

(Co konkretnie mu dolega?)
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Wto sty 18, 2011 10:32 Re: niezwykły Mati - spokojny i grzeczny malec:)

Ma coś co się nazywa Syndrom Urologiczny Kotów. Nie bardzo niestety jesteśmy biegli w kocich chorobach, więc dość późno się zorientowaliśmy. A późne zorientowanie się doprowadziło z kolei do poważnej choroby nerek. Ale leczymy Mateuszka i wyleczymy, będzie zdrowy tak jak kiedyś.

mager

Post » Sob maja 25, 2013 21:45 Re: niezwykły Mati - spokojny i grzeczny malec:)

Hej! Zagląda tu jeszcze ktoś czasem? :) Kompletnie nie wiem jak się tutaj zdjęcia wkleja, bo chciałem wrzucić zdjęcie Mateuszka. Właśnie mruczy mi na kolanach. Kurcze, ma już chyba z 5 lat :)

mager

Post » Sob sie 23, 2014 19:54 Re: niezwykły Mati - spokojny i grzeczny malec:)

Kolejne dwa lata minęły (w sumie już chyba 6) i znowu tu jestem :) Mateuszek ma się doskonale. Wyzdrowiał, chociaż dość długo to trwało. Wciąż mieszka z Tosią i teraz oba koty mają fantastyczne warunki. Przeprowadziliśmy się i koty są szczęśliwe, całe dnie na dworze spędzają :)

mager

Post » Nie lis 01, 2015 2:19 Re: niezwykły Mati - spokojny i grzeczny malec:)

mager pisze:Kolejne dwa lata minęły (w sumie już chyba 6) i znowu tu jestem :) Mateuszek ma się doskonale. Wyzdrowiał, chociaż dość długo to trwało. Wciąż mieszka z Tosią i teraz oba koty mają fantastyczne warunki. Przeprowadziliśmy się i koty są szczęśliwe, całe dnie na dworze spędzają :)

Ja tu zaglądam;)

orchidka

Od: Czw cze 21, 2007 16:58

Post » Nie lis 01, 2015 6:48 Re: niezwykły Mati - spokojny i grzeczny malec:)

No i fajnie :)
Mateusz ma się doskonale, Tośka również, a do kociej bandy dołączył Wiesław :P

mager

[poprzednia]