Zuzia i Pola po raz 32 ♥♥♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 21, 2015 6:18 Re: Zuzia i Pola po raz 32 ♥♥♥

Ewa L. pisze:
agusialublin pisze:A to pewnie padła na pysia :roll:

Dokładnie Agusia masz racje padłam kompletnie.
Lubię pracować w niedzielę bo to w sumie fajny dzień. Nie ma dostaw więc zgarniamy wszystko z półek w magazynie i wywozimy na sklep. Wrzuca się w półki ile wejdzie i jakieś minimalne ilości tylko wracają na magazyn. Nazywamy to czyszczeniem magazynu. Fajnie to się robi i szybko jeśli robią wszyscy a nie jeśli robi się samemu a tak właśnie wczoraj było. Zrobiłam regał z cukierkami luz , ciastkami, słodyczami typu batony, czekolady, makarony, karmy dla zwierząt czyli psy i koty, pomogłam wywieść i powykładać warzywa, zrobiłam nabiał, na koniec rozłożyłam całą paletę z napojami i miałam serdecznie dość .
Teraz rozumiecie czemu nie chciało mi się nawet wątku zakładać.

Lepiej było napisać ze "wyłożyłaś cały sklep prócz mięsa, chemii"

To jest straszne jacy ludzie potrafią byc w pracy okropni, i najgorsze ze dostają za to nieróbstwo pieniedze :?
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon wrz 21, 2015 10:53 Re: Zuzia i Pola po raz 32 ♥♥♥

Moli25 pisze:
Ewa L. pisze:
agusialublin pisze:A to pewnie padła na pysia :roll:

Dokładnie Agusia masz racje padłam kompletnie.
Lubię pracować w niedzielę bo to w sumie fajny dzień. Nie ma dostaw więc zgarniamy wszystko z półek w magazynie i wywozimy na sklep. Wrzuca się w półki ile wejdzie i jakieś minimalne ilości tylko wracają na magazyn. Nazywamy to czyszczeniem magazynu. Fajnie to się robi i szybko jeśli robią wszyscy a nie jeśli robi się samemu a tak właśnie wczoraj było. Zrobiłam regał z cukierkami luz , ciastkami, słodyczami typu batony, czekolady, makarony, karmy dla zwierząt czyli psy i koty, pomogłam wywieść i powykładać warzywa, zrobiłam nabiał, na koniec rozłożyłam całą paletę z napojami i miałam serdecznie dość .
Teraz rozumiecie czemu nie chciało mi się nawet wątku zakładać.

Lepiej było napisać ze "wyłożyłaś cały sklep prócz mięsa, chemii"

To jest straszne jacy ludzie potrafią byc w pracy okropni, i najgorsze ze dostają za to nieróbstwo pieniedze :?

Było nas mało to fakt a oprócz nas jedna ucząca się bo jesteśmy sklepem szkoleniowym. Szukała i robiła zwroty przez 12 godz.ucząca się , jedna od 12 siedziała cały czas na kasie i zrobiła tylko końcówkę promocyjna, ta co była do 12 została trochę i zrobiła zwroty na opakowania a liderka tłumaczyła głównie uczącej co ma robić , sczytała dziury na nabiał,zrobiła zwrot na pieczywo i razem zrobiłyśmy warzywa i to nasza cala obsada na niedzielę a roboty ful.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

[poprzednia]