Kociszek i jego Junior czyli banda rozbójnicka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 16, 2014 23:16 Re: Kociszek i jego Junior czyli banda rozbójnicka :)

Także dzisiaj przyszła nam karma z zooplusa :) My dodatkowo dostaliśmy wędkę dla kotów (ubaw miały, że hej z nowej zabawki)
Obrazek
Obrazek

Patikujek

Od: Czw kwi 05, 2007 21:09

Post » Śro kwi 16, 2014 23:41 Re: Kociszek i jego Junior czyli banda rozbójnicka :)

Ale cudna wędka :D My dostaliśmy paczuszkę serduszek z suszonego kurczaka gratis, ale raczej furory nie zrobiły.

Dellarine

Od: Pt kwi 04, 2014 0:55

Post » Śro kwi 23, 2014 12:18 Re: Kociszek i jego Junior czyli banda rozbójnicka :)

Obrazek
Oto Junior opala się. Pierwszy raz widzę, żeby kot mruczał jak dziki od samego leżenia w słońcu.
Widoczne zniekształcenia żaluzji w drzwiach balkonowych spowodowane Kociszkiem :D

Wyjechałam do rodziny na święta zostawiając zbójecką bandę z Agatą. Wróciłam i nie mogłam się opędzić. Kot w łazience, kot pod nogami, kot pod kołdrą, kot na twarzy, trrrraktor, cud miód i orzeszki :D

Kociszcz już bez szwów, rankę ledwo widać. Za powrotem do zdrowia dobrze świadczy fakt, że wczoraj zupełnie sam, niczym nie sprowokowany, rzucił się na Juniora i wgryzł mu się w kark. Zwykle to Junior zaczepia 8O

Dellarine

Post » Pt kwi 25, 2014 21:04 Re: Kociszek i jego Junior czyli banda rozbójnicka :)

Fajne te Twoje chłopaki :) Obaj mają bardzo wyraziste mordeczki. Ale Kociszek jest moim faworytem. Lubię rudzielców z charakterkiem 8)

Wypełniłam ankietę.
"Istnieje tylko jedno imię stosowne dla kota - Wasza Wysokość."
"(...)życie to zbyt poważna sprawa, by brać je na poważnie."

Helen Brown "Kleo i ja"

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=160260

megrita

Od: Nie lut 02, 2014 13:35

Post » Pt kwi 25, 2014 22:09 Re: Kociszek i jego Junior czyli banda rozbójnicka :)

Kocuchy dziękują za słowa uznania, a ja dodatkowo za ankietkę :)

W prezencie trochę wyrazistych mordek Kociszka :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Aktualnie jest zdrowiutki jak ryba, tylko brzuszek dalej ma łysy po operacji. Uwielbiam go tam cmokać.
Kociszek niestety do cmokania nastawiony sceptycznie - próbował mi odgryźć rękę. Sama miłość :twisted:

Dellarine

Post » Śro maja 21, 2014 23:13 Re: Kociszek i jego Junior czyli banda rozbójnicka :)

Obrazek
Komu kota, komu, bo idę do domu.
Szalona okazja, wychodzi ledwie 3 zł/kg. Tylko do spożycia się nie nadaje, bo znowuż naszprycowany antybiotykiem i wysmarowany Imaverolem.
A tak na poważnie, kot jest absolutnie bezcenny :D tylko znowu walka z grzybem była.
Junior jest w tej dziedzinie absolutnym pechowcem. Dobrze na niego działa Felisvac, ale niestety pierwsza szczepionka weszła ładnie, a za drugim razem kot się szarpnął i szczepionka nie do końca poszła tam gdzie trzeba. Efektem była niewchłonięta gulka na plecach i wydrapanie sobie przez kota łysego placka tamże, łącznie z naniesieniem w to miejsce grzyba.
Grzyb poszedł pa pa, futro szybko odrasta, tylko kot jest znów żółty od Imaverolu, a ja jestem na indeksie za molestowanie go z mokrym wacikiem. Fuj.

Nie pisałam tu długo, bo męczę pracę magisterską - trzymajcie kciuki, bo został mi tydzień na dokończenie :!:

Dellarine

[poprzednia]