Bajzel

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 21, 2014 16:55 Re: Bajzel

Widziałam temat że kicia szuka domku, fajnie że daliście jej schronienie chociaż na trochę ;)

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pt lut 21, 2014 17:12 Re: Bajzel

Jaki śliczny kocio.
Jak się nazywa? Jak zareagował na niego Bajzelek?
Pisz tu wszystko :ok:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Pon kwi 14, 2014 12:08 Re: Bajzel

Kuuurcze jak nas tu nie było dawno, przypomniałam sobie o forum i od razu zatęskniłam haha :)
Tyle się u nas zmieniło, Bajzel jest chudy jak był, ja mieszam w karmach jak tylko moge, po Smilli robił takie kupy że nie dało się wytrzymać w domu, narazie karmię go marketówkami ale szukam czegoś fajnego nadal :) Nie je mokrej karmy już wcale, jedynie dla smaku.
Urósł bydlak strasznie, biega po wsi jak jestesmy u rodzicow, udaje ze nas nie zna i sie do nas nie przyznaje jak jest wsrod zwierzakow, ale za to jak zamkne drzwi od sypialni to znowu jest tym milym przytulaskiem :) Ma śliczną obróżkę z dzwoneczkiem i jest przeszcześliwy, ja z reszta tez :)
"Kot jest domowy na tyle, na ile mu to odpowiada."

sasinka1990j

Od: Śro sie 21, 2013 22:13

Post » Pon kwi 14, 2014 21:41 Re: Bajzel

sasinka1990j pisze:Kuuurcze jak nas tu nie było dawno, przypomniałam sobie o forum i od razu zatęskniłam haha :)
Tyle się u nas zmieniło, Bajzel jest chudy jak był, ja mieszam w karmach jak tylko moge, po Smilli robił takie kupy że nie dało się wytrzymać w domu, narazie karmię go marketówkami ale szukam czegoś fajnego nadal :) Nie je mokrej karmy już wcale, jedynie dla smaku.
Urósł bydlak strasznie, biega po wsi jak jestesmy u rodzicow, udaje ze nas nie zna i sie do nas nie przyznaje jak jest wsrod zwierzakow, ale za to jak zamkne drzwi od sypialni to znowu jest tym milym przytulaskiem :) Ma śliczną obróżkę z dzwoneczkiem i jest przeszcześliwy, ja z reszta tez :)

Hmmm, a może mu mięsko surowe spróbować dać?

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

[poprzednia]